T-Mobile Duitsland brengt Visual Voicemail naar Windows Mobile

T-Mobile Duitsland heeft vandaag bekendgemaakt dat het ondersteuning gaat bieden voor Visual Voicemail op Windows Mobile. Via de LiveMedia Visual Voicemail-applicatie zullen de diensten van T-Mobile tevens naar het Symbian OS gaan komen.

Visual Voicemail Windows Mobile

T-Mobile heeft vandaag in Amerika tijdens de CTIA beurs naar buiten gebracht dat het langzaam gaat beginnen met het ondersteunen van Visual Voicemail op andere mobiele platformen dan de iPhone. T-Mobile heeft nu te kennen gegeven dat ze een nieuwe applicatie hebben ontwikkeld voor Windows Mobile en het Symbian OS, genaamd LiveMedia Visual Voicemail. Met deze techniek worden de ontvangen voicemailberichten in een lijst gezet die te lezen is vanaf het scherm van de telefoon, het is eenzelfde soort lijst als een e-maillijst. De gebruiker van de visuele voicemail-techniek kan vervolgens kiezen welke berichten hij in welke volgorde beluistert, welke hij wenst te bewaren en welke hij weggooit. Het grote voordeel is duidelijk: om een specifieke voicemail te beluisteren hoef je niet eerst alle eerder binnengekomen onbeluisterde berichten te beluisteren.

T-Mobile gaat de eerste telefoons rond de zomer van deze nieuwe applicatie voorzien en zal gelijktijdig mondjesmaat de dienst gaan introduceren in Duitsland. Later zullen ook BlackBerry-telefoons ondersteund gaan worden door de dienst, aldus de telco. De dienst zal voor zowel prepaid- als abonnementgebruikers beschikbaar worden gesteld. T-Mobile heeft volgens eigen zeggen nog geen plannen om de dienst naar andere landen te gaan brengen in deze vorm.

Bron: WMPoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Ikea draadloos opladen Apple

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters