T-Mobile Duitsland brengt Visual Voicemail naar Windows Mobile

T-Mobile Duitsland heeft vandaag bekendgemaakt dat het ondersteuning gaat bieden voor Visual Voicemail op Windows Mobile. Via de LiveMedia Visual Voicemail-applicatie zullen de diensten van T-Mobile tevens naar het Symbian OS gaan komen.

Visual Voicemail Windows Mobile

T-Mobile heeft vandaag in Amerika tijdens de CTIA beurs naar buiten gebracht dat het langzaam gaat beginnen met het ondersteunen van Visual Voicemail op andere mobiele platformen dan de iPhone. T-Mobile heeft nu te kennen gegeven dat ze een nieuwe applicatie hebben ontwikkeld voor Windows Mobile en het Symbian OS, genaamd LiveMedia Visual Voicemail. Met deze techniek worden de ontvangen voicemailberichten in een lijst gezet die te lezen is vanaf het scherm van de telefoon, het is eenzelfde soort lijst als een e-maillijst. De gebruiker van de visuele voicemail-techniek kan vervolgens kiezen welke berichten hij in welke volgorde beluistert, welke hij wenst te bewaren en welke hij weggooit. Het grote voordeel is duidelijk: om een specifieke voicemail te beluisteren hoef je niet eerst alle eerder binnengekomen onbeluisterde berichten te beluisteren.

T-Mobile gaat de eerste telefoons rond de zomer van deze nieuwe applicatie voorzien en zal gelijktijdig mondjesmaat de dienst gaan introduceren in Duitsland. Later zullen ook BlackBerry-telefoons ondersteund gaan worden door de dienst, aldus de telco. De dienst zal voor zowel prepaid- als abonnementgebruikers beschikbaar worden gesteld. T-Mobile heeft volgens eigen zeggen nog geen plannen om de dienst naar andere landen te gaan brengen in deze vorm.

Bron: WMPoweruser

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters