T-Mobile Duitsland: “Nokia Lumia 900 krijgt geen Windows Phone 8-update”

T-Mobile Duitsland heeft via de klantenservice laten weten dat het de Lumia 900 niet gaat opnemen in haar productportfolio omdat deze geen update krijgt naar Windows Phone 8. Hiermee lijkt de kans nihil voor de huidige Windows Phone 7 toestellen dat ze een upgrade naar versie 8 gaan krijgen

T-Mobile Duitsland geen Nokia Lumia 900De laatste maanden gingen al steeds vaker de geruchten rond dat de huidige Windows Phone 7 line-up geen update naar Windows Phone 8 gaat krijgen. Het nieuwe mobiele platform, waar Microsoft vanavond meer bekend over gaat maken, heeft waarschijnlijk andere hardware-eisen dan de huidige Windows Phone 7-toestellen.

T-Mobile Duitsland lijkt de geruchten nogmaals te bevestigen door naar buiten te brengen (Duits) dat ze de Nokia Lumia 900 niet gaan verkopen met als hoofdreden dat deze geen update krijgt naar WP8. Dit is eveneens een klap in het gezicht van Nokia aangezien T-Mobile, een van de grootste mobiele operatoren van Europa, het toptoestel van Nokia dus negeert. T-Mobile is bang voor teleurgestelde Lumia 900-gebruikers als Windows Phone 8 uitkomt, nu blijkt dat het toestel geen update naar het nieuwe besturingssysteem zal gaan krijgen. Door het toestel niet in hun assortiment op te nemen willen ze deze teleurstelling voorkomen, aldus de Duitse klantenservice van het bedrijf.

Inmiddels doet de bekende mobiele blogger Eldat Murtazin er nog een schepje bovenop door in alle ernst te Twitteren dat de huidige Windows Phone-smartphones inderdaad geen WP8-update tegemoet kunnen zien. Ze zullen alleen een paar extra apps gaan krijgen als tegemoetkoming, aldus de blogger. Vanavond zal Microsoft om 18 uur meer informatie over de aanstaande update van haar platform gaan bekend maken middels een persconferentie.

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters