T-Mobile Duitsland: “Nokia Lumia 900 krijgt geen Windows Phone 8-update”

T-Mobile Duitsland heeft via de klantenservice laten weten dat het de Lumia 900 niet gaat opnemen in haar productportfolio omdat deze geen update krijgt naar Windows Phone 8. Hiermee lijkt de kans nihil voor de huidige Windows Phone 7 toestellen dat ze een upgrade naar versie 8 gaan krijgen

T-Mobile Duitsland geen Nokia Lumia 900De laatste maanden gingen al steeds vaker de geruchten rond dat de huidige Windows Phone 7 line-up geen update naar Windows Phone 8 gaat krijgen. Het nieuwe mobiele platform, waar Microsoft vanavond meer bekend over gaat maken, heeft waarschijnlijk andere hardware-eisen dan de huidige Windows Phone 7-toestellen.

T-Mobile Duitsland lijkt de geruchten nogmaals te bevestigen door naar buiten te brengen (Duits) dat ze de Nokia Lumia 900 niet gaan verkopen met als hoofdreden dat deze geen update krijgt naar WP8. Dit is eveneens een klap in het gezicht van Nokia aangezien T-Mobile, een van de grootste mobiele operatoren van Europa, het toptoestel van Nokia dus negeert. T-Mobile is bang voor teleurgestelde Lumia 900-gebruikers als Windows Phone 8 uitkomt, nu blijkt dat het toestel geen update naar het nieuwe besturingssysteem zal gaan krijgen. Door het toestel niet in hun assortiment op te nemen willen ze deze teleurstelling voorkomen, aldus de Duitse klantenservice van het bedrijf.

Inmiddels doet de bekende mobiele blogger Eldat Murtazin er nog een schepje bovenop door in alle ernst te Twitteren dat de huidige Windows Phone-smartphones inderdaad geen WP8-update tegemoet kunnen zien. Ze zullen alleen een paar extra apps gaan krijgen als tegemoetkoming, aldus de blogger. Vanavond zal Microsoft om 18 uur meer informatie over de aanstaande update van haar platform gaan bekend maken middels een persconferentie.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters