T-Mobile en Online komen met internet voor thuis en onderweg

Provider T-Mobile en internetprovider Online hebben samen een bundel gemaakt voor zowel internet in het huis als onderweg. Online verzorgt het internet thuis via ADSL en T-Mobile zal een datastick leveren voor onderweg terwijl de klant maar een enkele factuur krijgt.

Internetboer Online heeft een nieuw pakket samengesteld in samenwerking met T-mobile. Het zogenaamde Uit+Thuis-pakket van de twee providers kost 24,95 euro per maand en de klant krijgt dan hiervoor een ADSL verbinding voor in het huis met een snelheid tot 20MB/s. T-Mobile zal daarnaast er ook gratis een datastick voor de laptop erbij leveren waarmee men onbeperkt kan internetten in Nederland met een snelheid van maximaal 1.8 Mb/s. Dit zogenaamde economy abonnement van T-Mobile kost normaal 19,95 euro per maand echter zit dat in de prijs van Online inbegrepen. T-Mobile en Online hopen zo sneller mensen over te halen door ze overal internet te kunnen aanbieden voor een opvallend scherpe prijs.

Maarten Stramrood, Commercial Director Online: “De samenwerking van Online en T-Mobile is uniek in de Nederlandse markt. Samen hebben we zowel een mobiel als vast internetnetwerk. Dit maakt het voor ons mogelijk klanten bundelkorting te geven wanneer ze kiezen voor gecombineerde producten. Zo is het voor T-Mobile klanten nu al mogelijk te profiteren van een scherpe korting op de producten van Online. In de nabije toekomst kunnen er nog veel meer aantrekkelijke combinaties verwacht worden.”

T-Mobile en Online zijn beide dochterondernemingen van Deutsche Telecom. T-Mobile Nederland is dan ook eigenaar van Online dat vroeger als Orange door het leven ging. Sinds de overname van Orange door T-Mobile Nederland is Online tevens een onderdeel van de telco echter functioneert het geheel onafhankelijk van Duitse-onderneming. T-Mobile heeft in het verleden geprobeerd de provider van de hand te doen maar kon hiervoor geen koper vinden.

Online Uit + Thuis

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters