'T-Mobile gaat Europese HTC HD2 verkopen'

Een uitgelekt plaatje laat zien dat T-Mobile waarschijnlijk de HTC HD2 gaat verkopen. De telefoon die al bekend stond onder de naam HTC Leo zou waarschijnlijk zeer binnenkort al op de markt moeten verschijnen.

HTC HD2 T-Mobile

De HD2 moet HTC’s nieuwe high-end Windows Mobile 6.5-smartphone worden. De nieuwste versie van Microsoft’s mobiele besturingssysteem komt op 6 oktober uit. Tevens zal dan een groot aantal telefoons die op Windows Mobile 6.5 draaien uitkomen, en waarschijnlijk is de HTC HD2 er een van. HTC heeft al aangekondigd dat op 6 oktober de Touch2 in de verkoop gaat. Eerdere geruchten spraken over een release eind oktober, maar deze geruchten bevatten geen concrete aanwijzingen hiervoor. Nu lijkt een uitgelekt plaatje te laten zien dat T-Mobile waarschijnlijk een van de telecomproviders is die de telefoon gaan verkopen. Eerder hoorden we al dat de provider O2 de HD2 ook gaat verkopen. Nu er meer concrete informatie is over wie de telefoon gaat verkopen, is het waarschijnlijk dat de telefoon snel uit gaat komen. Omdat zo ongeveer alle Windows Mobile 6.5-telefoons op 6 oktober uitkomen, is dit de meest waarschijnlijke datum.

Als de HD2 hier begin oktober verschijnt is het een van de meest high-end telefoons die er op de markt te vinden zijn. Het toestel draait op de snelle 1GHz Qualcomm Snapdragon-processor, heeft een groot 4,3 inch-scherm en een 5-megapixelcamera met flits en autofocus.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. v-power -

      Nope geen exclusiviteit.
      De benaming 'touch' op de T-Mobile doos valt me wel op, aangezien overal juist 'touch' wordt weggelaten en HTC HD2 wordt genoemd.

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters