'T-Mobile gaat Europese HTC HD2 verkopen'

Een uitgelekt plaatje laat zien dat T-Mobile waarschijnlijk de HTC HD2 gaat verkopen. De telefoon die al bekend stond onder de naam HTC Leo zou waarschijnlijk zeer binnenkort al op de markt moeten verschijnen.

HTC HD2 T-Mobile

De HD2 moet HTC’s nieuwe high-end Windows Mobile 6.5-smartphone worden. De nieuwste versie van Microsoft’s mobiele besturingssysteem komt op 6 oktober uit. Tevens zal dan een groot aantal telefoons die op Windows Mobile 6.5 draaien uitkomen, en waarschijnlijk is de HTC HD2 er een van. HTC heeft al aangekondigd dat op 6 oktober de Touch2 in de verkoop gaat. Eerdere geruchten spraken over een release eind oktober, maar deze geruchten bevatten geen concrete aanwijzingen hiervoor. Nu lijkt een uitgelekt plaatje te laten zien dat T-Mobile waarschijnlijk een van de telecomproviders is die de telefoon gaan verkopen. Eerder hoorden we al dat de provider O2 de HD2 ook gaat verkopen. Nu er meer concrete informatie is over wie de telefoon gaat verkopen, is het waarschijnlijk dat de telefoon snel uit gaat komen. Omdat zo ongeveer alle Windows Mobile 6.5-telefoons op 6 oktober uitkomen, is dit de meest waarschijnlijke datum.

Als de HD2 hier begin oktober verschijnt is het een van de meest high-end telefoons die er op de markt te vinden zijn. Het toestel draait op de snelle 1GHz Qualcomm Snapdragon-processor, heeft een groot 4,3 inch-scherm en een 5-megapixelcamera met flits en autofocus.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. v-power -

      Nope geen exclusiviteit.
      De benaming 'touch' op de T-Mobile doos valt me wel op, aangezien overal juist 'touch' wordt weggelaten en HTC HD2 wordt genoemd.

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Le Thi Xoan

Veertienjarig meisje geëlektrocuteerd door oplader iPhone 6 lees verder

iPhone 8 in hand

Vijf dingen die je meteen op je (nieuwe) smartphone moet instellen lees verder

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters