'T-Mobile gaat Europese HTC HD2 verkopen'

Een uitgelekt plaatje laat zien dat T-Mobile waarschijnlijk de HTC HD2 gaat verkopen. De telefoon die al bekend stond onder de naam HTC Leo zou waarschijnlijk zeer binnenkort al op de markt moeten verschijnen.

HTC HD2 T-Mobile

De HD2 moet HTC’s nieuwe high-end Windows Mobile 6.5-smartphone worden. De nieuwste versie van Microsoft’s mobiele besturingssysteem komt op 6 oktober uit. Tevens zal dan een groot aantal telefoons die op Windows Mobile 6.5 draaien uitkomen, en waarschijnlijk is de HTC HD2 er een van. HTC heeft al aangekondigd dat op 6 oktober de Touch2 in de verkoop gaat. Eerdere geruchten spraken over een release eind oktober, maar deze geruchten bevatten geen concrete aanwijzingen hiervoor. Nu lijkt een uitgelekt plaatje te laten zien dat T-Mobile waarschijnlijk een van de telecomproviders is die de telefoon gaan verkopen. Eerder hoorden we al dat de provider O2 de HD2 ook gaat verkopen. Nu er meer concrete informatie is over wie de telefoon gaat verkopen, is het waarschijnlijk dat de telefoon snel uit gaat komen. Omdat zo ongeveer alle Windows Mobile 6.5-telefoons op 6 oktober uitkomen, is dit de meest waarschijnlijke datum.

Als de HD2 hier begin oktober verschijnt is het een van de meest high-end telefoons die er op de markt te vinden zijn. Het toestel draait op de snelle 1GHz Qualcomm Snapdragon-processor, heeft een groot 4,3 inch-scherm en een 5-megapixelcamera met flits en autofocus.

Bron: Softpedia

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters