'T-Mobile gaat Europese HTC HD2 verkopen'

Een uitgelekt plaatje laat zien dat T-Mobile waarschijnlijk de HTC HD2 gaat verkopen. De telefoon die al bekend stond onder de naam HTC Leo zou waarschijnlijk zeer binnenkort al op de markt moeten verschijnen.

HTC HD2 T-Mobile

De HD2 moet HTC’s nieuwe high-end Windows Mobile 6.5-smartphone worden. De nieuwste versie van Microsoft’s mobiele besturingssysteem komt op 6 oktober uit. Tevens zal dan een groot aantal telefoons die op Windows Mobile 6.5 draaien uitkomen, en waarschijnlijk is de HTC HD2 er een van. HTC heeft al aangekondigd dat op 6 oktober de Touch2 in de verkoop gaat. Eerdere geruchten spraken over een release eind oktober, maar deze geruchten bevatten geen concrete aanwijzingen hiervoor. Nu lijkt een uitgelekt plaatje te laten zien dat T-Mobile waarschijnlijk een van de telecomproviders is die de telefoon gaan verkopen. Eerder hoorden we al dat de provider O2 de HD2 ook gaat verkopen. Nu er meer concrete informatie is over wie de telefoon gaat verkopen, is het waarschijnlijk dat de telefoon snel uit gaat komen. Omdat zo ongeveer alle Windows Mobile 6.5-telefoons op 6 oktober uitkomen, is dit de meest waarschijnlijke datum.

Als de HD2 hier begin oktober verschijnt is het een van de meest high-end telefoons die er op de markt te vinden zijn. Het toestel draait op de snelle 1GHz Qualcomm Snapdragon-processor, heeft een groot 4,3 inch-scherm en een 5-megapixelcamera met flits en autofocus.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. v-power -

      Nope geen exclusiviteit.
      De benaming 'touch' op de T-Mobile doos valt me wel op, aangezien overal juist 'touch' wordt weggelaten en HTC HD2 wordt genoemd.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters