T-Mobile geeft tethering vrij op de iPhone

T-Mobile heeft via haar blog bekendgemaakt dat iPhone-gebruikers gebruik kunnen gaan maken van tethering. Dit geldt voor alle T-Mobile abonnees die een contract na 4 april 2011 hebben afgesloten. Hiermee kunnen zij het internet van de iPhone ook op de laptop of andere apparaten gebruiken.

iPhone Tethering

Eerder dit jaar opende Vodafone ook al voor al haar klanten tethering. Met tethering kun je het internet van je telefoon delen met meerdere apparaten zoals een laptop, een andere telefoon of je vaste computer. Nu al langere tijd geen onbeperkt internet meer wordt aangeboden durven de providers deze functie open te zetten op de iPhone. Dat zal voor meer dataverkeer zorgen voor consumenten voor hogere rekeningen als ze over hun bundel heen gaan.

T-Mobile heeft nu ook besloten om internet tethering (persoonlijke Hotspot) toe te gaan staan op de iPhone. Hierbij moet wel een kanttekening worden gemaakt dat het alleen geldt voor abonnementen afgesloten na 4 april 2011. De komende tijd gaat T-Mobile het samen met Apple ook invoeren op oudere abonnementen. Hiervoor moeten de verbindingsprofielen op de iPhone een update krijgen dat via Apple moet gaan. Heb je een ouder abonnement en wil je ook gebruik maken van tethering biedt T-Mobile de optie om kostenloos over te stappen naar een nieuw Smart Plus of iSmart abonnement. Let hierbij wel op dat je dan naar de nieuwe voorwaarden gaat en als je nu onbeperkt internet hebt kun je beter wachten.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters