T-Mobile geeft tethering vrij op de iPhone

T-Mobile heeft via haar blog bekendgemaakt dat iPhone-gebruikers gebruik kunnen gaan maken van tethering. Dit geldt voor alle T-Mobile abonnees die een contract na 4 april 2011 hebben afgesloten. Hiermee kunnen zij het internet van de iPhone ook op de laptop of andere apparaten gebruiken.

iPhone Tethering

Eerder dit jaar opende Vodafone ook al voor al haar klanten tethering. Met tethering kun je het internet van je telefoon delen met meerdere apparaten zoals een laptop, een andere telefoon of je vaste computer. Nu al langere tijd geen onbeperkt internet meer wordt aangeboden durven de providers deze functie open te zetten op de iPhone. Dat zal voor meer dataverkeer zorgen voor consumenten voor hogere rekeningen als ze over hun bundel heen gaan.

T-Mobile heeft nu ook besloten om internet tethering (persoonlijke Hotspot) toe te gaan staan op de iPhone. Hierbij moet wel een kanttekening worden gemaakt dat het alleen geldt voor abonnementen afgesloten na 4 april 2011. De komende tijd gaat T-Mobile het samen met Apple ook invoeren op oudere abonnementen. Hiervoor moeten de verbindingsprofielen op de iPhone een update krijgen dat via Apple moet gaan. Heb je een ouder abonnement en wil je ook gebruik maken van tethering biedt T-Mobile de optie om kostenloos over te stappen naar een nieuw Smart Plus of iSmart abonnement. Let hierbij wel op dat je dan naar de nieuwe voorwaarden gaat en als je nu onbeperkt internet hebt kun je beter wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters