T-Mobile geeft vanaf november 4G vrij

T-Mobile heeft bekend gemaakt dat het vanaf november 4G gaat aanbieden aan klanten. Bestaande klanten krijgen een snelheidsverhoging bij de provider.

De provider laat middels een persbericht weten dat 4G vanaf november verkrijgbaar is bij de operator. De theoretische maximale snelheid van 4G bij T-Mobile ligt net als bij diens concurrenten op 50Mbit/s. De normale 4G-bundels krijgen een snelheid vanaf 15Mbit/s en oplopend naar 30Mbit/s en 50Mbit/s. Het nieuwe netwerk gaat op 18 november live bij de provider en zal eerst in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag operationeel gaan. MTV Mobile zal ook van het 4G-netwerk gebruik kunnen gaan maken.

De provider laat via haar website weten dat de men tussen de 1GB en de 5GB aan data krijgt bij zijn 4G-bundel. Bij de 30Mbit/s variant krijgt de gebruiker 1GB of 2GB aan data en bij 50Mbit/s internet krijgt men 5GB aan data per maand. Bestaande klanten zullen ook profiteren aangezien de provider de snelheden gaat verhogen. De nieuwe snelheden hangen af van de huidige bundel van de klant. Het internet gaat gemiddeld twee keer zo snel worden voor klanten, zo belooft de provider.

Het overschakelen van alle klanten naar 4G gaat een jaar in beslag nemen. Klanten zullen langzaam maar zeker aangesloten worden op het nieuwe netwerk.

T-Mobile 4G uitrol 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters