T-Mobile geeft vanaf november 4G vrij

T-Mobile heeft bekend gemaakt dat het vanaf november 4G gaat aanbieden aan klanten. Bestaande klanten krijgen een snelheidsverhoging bij de provider.

De provider laat middels een persbericht weten dat 4G vanaf november verkrijgbaar is bij de operator. De theoretische maximale snelheid van 4G bij T-Mobile ligt net als bij diens concurrenten op 50Mbit/s. De normale 4G-bundels krijgen een snelheid vanaf 15Mbit/s en oplopend naar 30Mbit/s en 50Mbit/s. Het nieuwe netwerk gaat op 18 november live bij de provider en zal eerst in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag operationeel gaan. MTV Mobile zal ook van het 4G-netwerk gebruik kunnen gaan maken.

De provider laat via haar website weten dat de men tussen de 1GB en de 5GB aan data krijgt bij zijn 4G-bundel. Bij de 30Mbit/s variant krijgt de gebruiker 1GB of 2GB aan data en bij 50Mbit/s internet krijgt men 5GB aan data per maand. Bestaande klanten zullen ook profiteren aangezien de provider de snelheden gaat verhogen. De nieuwe snelheden hangen af van de huidige bundel van de klant. Het internet gaat gemiddeld twee keer zo snel worden voor klanten, zo belooft de provider.

Het overschakelen van alle klanten naar 4G gaat een jaar in beslag nemen. Klanten zullen langzaam maar zeker aangesloten worden op het nieuwe netwerk.

T-Mobile 4G uitrol 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters