T-Mobile: “Geen concrete plannen om een datalimiet op te werpen”

T-Mobile heeft desgevraagd verklaard geen concrete plannen te hebben om een datalimiet op te werpen voor haar internetbundels voor telefoons. De telco keurt dan ook de plannen van diens concurrenten af en meent dat consumenten gebaad zijn met onbeperkte bundels.

T-Mobile speedmanager

Provider T-Mobile heeft de plannen afgekeurd van haar concurrenten KPN en Vodafone om een datalimiet op te werpen voor haar mobiele databundels. Vodafone meent dat het voor consumenten momenteel onduidelijk is hoeveel ze daadwerkelijk mogen verbruiken en hierdoor beter af zijn met heldere limieten van 1GB. T-Mobile laat nu in een reactie weten dat consumenten er juist mee gebaad zijn dat er geen limieten zijn en dat ze zelfs een belemmering zijn voor de markt. Volgens woordvoerder Henny van der Heiden is T-Mobile de eerste telco die geen datalimieten heeft opgeworpen en zich ook niet houd aan een Fair Use Policy en de telco is dan ook van plan om deze strategie nog even door te zetten. De telco heeft dan ook nog geen concrete plannen voor dit jaar om een dergelijk limiet op te werpen.

Eerder wist een manager van KPN te melden dat het goed zou zijn voor de telecommarkt als er limieten zouden komen voor consumenten met betrekking tot data. Dit aangezien de veelverbruiker zwaarder belast kunnen worden en de mensen die minder gebruik hiervoor ook minder hoeven te betalen. Provider Vodafone was dan ook de eerste die dergelijke limitaties wist aan te kondigen tot groot ongenoegen van gebruikers. T-Mobile verwijt Vodafone dan ook kudden gedrag aangezien de telco de plannen van KPN gelijk over zou nemen. “Wat je vaak genoeg ziet, is dat KPN iets doet en dat Vodafone dan volgt. Wij doen dat niet; er zijn op dit moment geen concrete plannen”, herhaalt Van der Heiden. KPN zal eind dit jaar met datalimieten gaan komen, zo laat een woordvoerder van de telco weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. QWhu -

  Wat een bullsh*t!! Ik krijg net een bericht van t-mobile dat ik over driekwart van mijn datalimiet (voor nederland???) zit. Dus wat woordvoerder Henny van der Heiden van T-Mobile beweert klopt voor geen meter.

  1. Dominick -

   Ik gebruik nogal wat data met m'n w&w standaard abo, inclusief tetheren en ik heb nog nooit iets gehoord. Heb je niet toevallig w&w plus? Daar wordt je snelheid na een gig teruggeschroeft

 2. sowieso -

  steve, ik kan met wnw standaard gewoon lekker youtube checken met mijn desire en x10 + ook nog is HD afspelen. Nu jij?
  Uiteraard is het moeilijker als je geen 3G hebt, maar heb het meestal wel.
  + domipost geeft nog een goed argument =)

 3. Steve -

  Hahah T-Mobile die zegt. Wat je vaak ziet, is dat KPN iets doet en dat Vodafone dan volgt. Hmmm KPN is begonnen met aansluitkosten en T-Mobile heeft dat nu ook. Kunnen ze aub ophouden met zo hypocriet doen. Trouwens de normale interbundel van T-Mobile is zo langzaam dat je niet eens normaal een You-Tube filmpje kan bekijken. Moet je echt die snelle hebben. En die is dan weer 15 euro.

 4. yeahli -

  Laten we het hopen!

  Zit helaas bij kpn nu waar ik alles behalve tevreden mee en kan niet wachten om weer terug naar T-Mobile te gaan.

  Ook lijkt me 1gig nog best weinig. Geen idee wat Youtube/updates/emailen verbruikt maar dat wordt alleen maar meer in de toekomst.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters