T-Mobile heeft een licentie op Visual voicemail-techniek genomen

T-Mobile heeft als eerste Europese provider een licentie op de toepassing van de visuele voicemail-techniek. Op dit moment kan T-Mobile de visuele voicemail nog niet toepassen, omdat het nog geen eigen applicatie aanbiedt voor deze technologie.

voicemailT-Mobile heeft als doelstelling de visuele voicemail-techniek, die ontworpen is door Klausner, in het komende half jaar beschikbaar te maken voor alle toestellen die over de benodigde hardware beschikken. T-Mobile is daarmee de eerste provider die dit in Europa mogelijk maakt, in totaal 17 verschillende landen waaronder Nederland.

Op de technologiebeurs van vorige week, CeBIT in Duitsland, werd al een voorbeeld vertoond van de Visual voicemail-techniek door T-Mobile. Met deze techniek worden de ontvangen voicemail berichten in een lijst gezet die te lezen is vanaf het scherm van de telefoon, het is eenzelfde soort lijst als een e-maillijst. De gebruiker van de visuele voicemail-techniek kan vervolgens kiezen welke berichten hij in welke volgorde beluistert, welke hij wenst te bewaren en welke hij weggooit. Het grote voordeel is duidelijk: om een specifieke voicemail te beluisteren hoef je niet alle eerder binnengekomen onbeluisterde berichten te beluisteren voordat je die specifieke voicemail kan beluisteren.

Het bedrijf Klausner Technologies heeft sinds 1992 een octrooi op de visuele voicemail-technologie in Amerika, maar het bedrijf heeft de techniek in Europa en Azië ook in handen door middel van patenten. T-Mobile heeft een licentie genomen op de voicemail-techniek zodat de klanten in 17 Europese landen er gebruik van kunnen maken. Voordat dit mogelijk is, zal er nog wel een geschikte applicatie moeten komen. T-Mobile is de eerste provider in Europa die deze techniek beschikbaar maakt voor Europese gebruikers.

Bron: tweakers.net

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters