T-Mobile heeft een licentie op Visual voicemail-techniek genomen

T-Mobile heeft als eerste Europese provider een licentie op de toepassing van de visuele voicemail-techniek. Op dit moment kan T-Mobile de visuele voicemail nog niet toepassen, omdat het nog geen eigen applicatie aanbiedt voor deze technologie.

voicemailT-Mobile heeft als doelstelling de visuele voicemail-techniek, die ontworpen is door Klausner, in het komende half jaar beschikbaar te maken voor alle toestellen die over de benodigde hardware beschikken. T-Mobile is daarmee de eerste provider die dit in Europa mogelijk maakt, in totaal 17 verschillende landen waaronder Nederland.

Op de technologiebeurs van vorige week, CeBIT in Duitsland, werd al een voorbeeld vertoond van de Visual voicemail-techniek door T-Mobile. Met deze techniek worden de ontvangen voicemail berichten in een lijst gezet die te lezen is vanaf het scherm van de telefoon, het is eenzelfde soort lijst als een e-maillijst. De gebruiker van de visuele voicemail-techniek kan vervolgens kiezen welke berichten hij in welke volgorde beluistert, welke hij wenst te bewaren en welke hij weggooit. Het grote voordeel is duidelijk: om een specifieke voicemail te beluisteren hoef je niet alle eerder binnengekomen onbeluisterde berichten te beluisteren voordat je die specifieke voicemail kan beluisteren.

Het bedrijf Klausner Technologies heeft sinds 1992 een octrooi op de visuele voicemail-technologie in Amerika, maar het bedrijf heeft de techniek in Europa en Azië ook in handen door middel van patenten. T-Mobile heeft een licentie genomen op de voicemail-techniek zodat de klanten in 17 Europese landen er gebruik van kunnen maken. Voordat dit mogelijk is, zal er nog wel een geschikte applicatie moeten komen. T-Mobile is de eerste provider in Europa die deze techniek beschikbaar maakt voor Europese gebruikers.

Bron: tweakers.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters