T-Mobile heeft een licentie op Visual voicemail-techniek genomen

T-Mobile heeft als eerste Europese provider een licentie op de toepassing van de visuele voicemail-techniek. Op dit moment kan T-Mobile de visuele voicemail nog niet toepassen, omdat het nog geen eigen applicatie aanbiedt voor deze technologie.

voicemailT-Mobile heeft als doelstelling de visuele voicemail-techniek, die ontworpen is door Klausner, in het komende half jaar beschikbaar te maken voor alle toestellen die over de benodigde hardware beschikken. T-Mobile is daarmee de eerste provider die dit in Europa mogelijk maakt, in totaal 17 verschillende landen waaronder Nederland.

Op de technologiebeurs van vorige week, CeBIT in Duitsland, werd al een voorbeeld vertoond van de Visual voicemail-techniek door T-Mobile. Met deze techniek worden de ontvangen voicemail berichten in een lijst gezet die te lezen is vanaf het scherm van de telefoon, het is eenzelfde soort lijst als een e-maillijst. De gebruiker van de visuele voicemail-techniek kan vervolgens kiezen welke berichten hij in welke volgorde beluistert, welke hij wenst te bewaren en welke hij weggooit. Het grote voordeel is duidelijk: om een specifieke voicemail te beluisteren hoef je niet alle eerder binnengekomen onbeluisterde berichten te beluisteren voordat je die specifieke voicemail kan beluisteren.

Het bedrijf Klausner Technologies heeft sinds 1992 een octrooi op de visuele voicemail-technologie in Amerika, maar het bedrijf heeft de techniek in Europa en Azië ook in handen door middel van patenten. T-Mobile heeft een licentie genomen op de voicemail-techniek zodat de klanten in 17 Europese landen er gebruik van kunnen maken. Voordat dit mogelijk is, zal er nog wel een geschikte applicatie moeten komen. T-Mobile is de eerste provider in Europa die deze techniek beschikbaar maakt voor Europese gebruikers.

Bron: tweakers.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters