T-Mobile introduceert concurrent voor Vodafone Onder Ons

T-Mobile is vandaag gestart met de verkoop van T-Mobile Family. Met deze bundel kunnen gebruikers met een abonnement met zes mobiele nummers en één vaste lijn vrijuit onderling bellen en sms’en. De nieuwe bundel is een directe concurrent van Vodafone Onder Ons, dat momenteel last heeft van een storing.

T-Mobile gaat met de Family-bundel de concurrentie aan met Vodafone Onder Ons. De magentakleurige telco heeft een speciale bundel geïntroduceerd waarmee gezinnen onbeperkt onderling met elkaar kunnen bellen en sms’en. Met T-Mobile Family kunnen de Family-leden elkaar binnen Nederland altijd bellen en sms’en tot een maximum van 1000 belminuten en 1000 sms’jes per persoon per maand. Daarnaast kan er ook een vaste lijn worden toegevoegd aan de nummers zodat het huisadres ook gratis te bereiken is, mits je onder de duizend minuten blijft. De bundel is toe te voegen op alle huidige T-Mobile abonnementen en degene die T-Mobile Family afsluit betaalt hiervoor maandelijks een vast bedrag van 10 euro om de dienst te gebruiken. De bundelhouder selecteert vervolgens maximaal vijf andere T-Mobile nummers, prepaid of abonnement, en indien gewenst één vaste lijn.

Gebruikers dienen wel een T-Mobile-nummer te hebben maar voor de vaste lijn wordt er een uitzondering gemaakt door de telco. De groep kan namelijk wel gratis naar de vaste lijn bellen maar andersom is dat uiteraard niet mogelijk. De bundel is nu te activeren via de klantenservice of via de site van T-Mobile.

Vodafone heeft eenzelfde dienst die al geruime tijd gebukt gaat onder een grote storing. Gebruikers kunnen nieuwe gebruikers niet of nauwelijks toevoegen en daarnaast ligt de dienst er de laatste tijd erg vaak uit. Vodafone is inmiddels druk bezig alles op te lossen en zou hierin al redelijk geslaagd zijn. Desalniettemin weet T-Mobile op een voor de concurrent pijnlijk moment in te stappen, wat Vodafone potentieel veel klanten kan gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Sumone -

    echt bullshit man! Vodafone is echt de boel aan het oplichten, zogenaamd storing tss my ass! Hoe kan je nou zo langgg storing hebben mattiee 🙁

  2. abdel -

    Vodafone is gewoon de boel aan het oplichten ze komen erachter dat de dienst hun teveel geld kost en dus nu ze heel wat klanten binnen hebben getrokken gaan ze doen alsof ze storingen hebben. De grootste onzin zoals elke icter weet. Aangezien je gewoon een back-up kan terug halen en het helemaal niet ingewikkeld programmeer werk is. Gewoon weer schandalig.

  3. v-power -

    1000 kan veel klinken in het eerste opzich, maar delen door 6 personen is dat maar 166/persoon. De dienst is juist bedoelt voor mensen die véél onderling bellen en ik vind dat dan wel iets aan de lage kant, dat is zo op. Vodafone is dan eigenlijk beter met zijn aanbod, alleen werkt dat niet meer :X

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters