T-Mobile introduceert de HTC Magic onder de noemer myTouch 3G

T-Mobile heeft vandaag wereldwijd de T-Mobile myTouch 3G aangekondigd. Het toestel is een rebrande HTC Magic die onder de nu ook onder de T-Mobile-vlag gevoerd gaat worden.

T-Mobile heeft vandaag de T-Mobile myTouch 3G bekendgemaakt. Het was al te verwachten dat het toestel ook bij T-Mobile gevoerd zou gaan worden aangezien de T-Mobile G1 ook exclusief door de roze telco verkocht wordt. De T-Mobile myTouch 3G is eigenlijk een HTC Magic maar dan met een T-Mobile logo erop. Opvallend is dat T-Mobile de myTouch 3G gaat voeren in een nieuwe kleur waar Vodafone alleen het toestel in zwart en wit levert in Nederland. De nieuwe rode kleur zal wel later in de winkels komen naar verwachting. Vorige week lekte al naar buiten dat T-Mobile met een G1 Touch zou gaan komen echter zou hiermee niet de myTouch 3G bedoeld worden. De specificaties van de myTouch 3G zijn vooralsnog het zelfde als die van de Vodafone-versie.

T-Mobile Nederland kon nog niet tegenover All About Phones melden of de myTouch 3G ook in Nederland verkocht gaat worden. Navraag bij de telco leverde vooralsnog nul op het rekest. Onze review van de HTC Magic kun je hier vinden.

 T-Mobile myTouch 3G

 

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters