T-Mobile introduceert de HTC Magic onder de noemer myTouch 3G

T-Mobile heeft vandaag wereldwijd de T-Mobile myTouch 3G aangekondigd. Het toestel is een rebrande HTC Magic die onder de nu ook onder de T-Mobile-vlag gevoerd gaat worden.

T-Mobile heeft vandaag de T-Mobile myTouch 3G bekendgemaakt. Het was al te verwachten dat het toestel ook bij T-Mobile gevoerd zou gaan worden aangezien de T-Mobile G1 ook exclusief door de roze telco verkocht wordt. De T-Mobile myTouch 3G is eigenlijk een HTC Magic maar dan met een T-Mobile logo erop. Opvallend is dat T-Mobile de myTouch 3G gaat voeren in een nieuwe kleur waar Vodafone alleen het toestel in zwart en wit levert in Nederland. De nieuwe rode kleur zal wel later in de winkels komen naar verwachting. Vorige week lekte al naar buiten dat T-Mobile met een G1 Touch zou gaan komen echter zou hiermee niet de myTouch 3G bedoeld worden. De specificaties van de myTouch 3G zijn vooralsnog het zelfde als die van de Vodafone-versie.

T-Mobile Nederland kon nog niet tegenover All About Phones melden of de myTouch 3G ook in Nederland verkocht gaat worden. Navraag bij de telco leverde vooralsnog nul op het rekest. Onze review van de HTC Magic kun je hier vinden.

 T-Mobile myTouch 3G

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. v-power -

    Hij zou in Nederland iig drie maanden exclusief Vodafone moeten zijn. Maar er kan altijd een vies spelletje gespeeld worden om er onderuit te komen, toestel heeft andere naam of andere kleur of net iets anders.

    1. Danijel -

      Is niet flauw hoor? Het is gewoon hun kleur, daar is toch weinig flauws aan? Vodafone noemen we de rode, KPN de groene en Telfort de blauwe 🙂

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters