T-Mobile introduceert de HTC Magic onder de noemer myTouch 3G

T-Mobile heeft vandaag wereldwijd de T-Mobile myTouch 3G aangekondigd. Het toestel is een rebrande HTC Magic die onder de nu ook onder de T-Mobile-vlag gevoerd gaat worden.

T-Mobile heeft vandaag de T-Mobile myTouch 3G bekendgemaakt. Het was al te verwachten dat het toestel ook bij T-Mobile gevoerd zou gaan worden aangezien de T-Mobile G1 ook exclusief door de roze telco verkocht wordt. De T-Mobile myTouch 3G is eigenlijk een HTC Magic maar dan met een T-Mobile logo erop. Opvallend is dat T-Mobile de myTouch 3G gaat voeren in een nieuwe kleur waar Vodafone alleen het toestel in zwart en wit levert in Nederland. De nieuwe rode kleur zal wel later in de winkels komen naar verwachting. Vorige week lekte al naar buiten dat T-Mobile met een G1 Touch zou gaan komen echter zou hiermee niet de myTouch 3G bedoeld worden. De specificaties van de myTouch 3G zijn vooralsnog het zelfde als die van de Vodafone-versie.

T-Mobile Nederland kon nog niet tegenover All About Phones melden of de myTouch 3G ook in Nederland verkocht gaat worden. Navraag bij de telco leverde vooralsnog nul op het rekest. Onze review van de HTC Magic kun je hier vinden.

 T-Mobile myTouch 3G

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. v-power -

    Hij zou in Nederland iig drie maanden exclusief Vodafone moeten zijn. Maar er kan altijd een vies spelletje gespeeld worden om er onderuit te komen, toestel heeft andere naam of andere kleur of net iets anders.

    1. Danijel -

      Is niet flauw hoor? Het is gewoon hun kleur, daar is toch weinig flauws aan? Vodafone noemen we de rode, KPN de groene en Telfort de blauwe 🙂

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

OnePlus 5T pers

OnePlus 5T is officieel onthuld: gloednieuw design, vertrouwde prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Verrassing: Samsung brengt niet twee, maar drie Galaxy S9-modellen uit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters