T-Mobile introduceert de HTC Magic onder de noemer myTouch 3G

T-Mobile heeft vandaag wereldwijd de T-Mobile myTouch 3G aangekondigd. Het toestel is een rebrande HTC Magic die onder de nu ook onder de T-Mobile-vlag gevoerd gaat worden.

T-Mobile heeft vandaag de T-Mobile myTouch 3G bekendgemaakt. Het was al te verwachten dat het toestel ook bij T-Mobile gevoerd zou gaan worden aangezien de T-Mobile G1 ook exclusief door de roze telco verkocht wordt. De T-Mobile myTouch 3G is eigenlijk een HTC Magic maar dan met een T-Mobile logo erop. Opvallend is dat T-Mobile de myTouch 3G gaat voeren in een nieuwe kleur waar Vodafone alleen het toestel in zwart en wit levert in Nederland. De nieuwe rode kleur zal wel later in de winkels komen naar verwachting. Vorige week lekte al naar buiten dat T-Mobile met een G1 Touch zou gaan komen echter zou hiermee niet de myTouch 3G bedoeld worden. De specificaties van de myTouch 3G zijn vooralsnog het zelfde als die van de Vodafone-versie.

T-Mobile Nederland kon nog niet tegenover All About Phones melden of de myTouch 3G ook in Nederland verkocht gaat worden. Navraag bij de telco leverde vooralsnog nul op het rekest. Onze review van de HTC Magic kun je hier vinden.

 T-Mobile myTouch 3G

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters