T-Mobile introduceert i-1000 abonnement

T-Mobile heeft bekendgemaakt dat het zijn duizendminutenabonnement heeft geïntroduceerd voor de iPhone. De telco heeft daarnaast een nieuw sim-only prijsplan opgesteld voor consumenten.

T-Mobile winkel

Zoals verwacht heeft T-Mobile een nieuw abonnement aangekondigd voor iPhone-gebruikers. De telco wil naar eigen zeggen graag de veelbellers tegemoet komen door een bundel op de markt te brengen die zowel duizend minuten als duizend sms’jes bevat. De bundel zou volgens T-Mobile vooral gericht zijn op zakelijke gebruikers. Tot nog toe konden echte ‘heavy users’ niet terecht bij de iPhone-abonnementen doordat deze tot slechts 500 minuten gingen. In de nieuwe i-1000-bundel zit ook weer onbeperkt gebruik van mobiel internet voor de iPhone. Het abonnement is alleen met een Apple iPhone af te sluiten, aldus de telco.

T-Mobile heeft tegelijkertijd ook bekendgemaakt dat het vanaf 19 oktober met een nieuwe sim-only-propositie zal komen. De nieuwe voordeelsim-bundel combineert zowel minuten als sms’jes in de bundel en is alleen zonder een toestel te verkrijgen. Consumenten dienen dus zelf een toestel aan te schaffen zonder subsidie van het toestel. Voordeelsim is verkrijgbaar in vier soorten met verschillende verhoudingen in belminuten en sms’jes. De kosten variëren van € 6,45 per maand waarbij je 100 belminuten en 25 sms’jes krijgt, tot € 20,95 per maand waarbij je 500 belminuten en 150 sms’jes krijgt bij een 2 jarig contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters