T-Mobile introduceert i-1000 abonnement

T-Mobile heeft bekendgemaakt dat het zijn duizendminutenabonnement heeft geïntroduceerd voor de iPhone. De telco heeft daarnaast een nieuw sim-only prijsplan opgesteld voor consumenten.

T-Mobile winkel

Zoals verwacht heeft T-Mobile een nieuw abonnement aangekondigd voor iPhone-gebruikers. De telco wil naar eigen zeggen graag de veelbellers tegemoet komen door een bundel op de markt te brengen die zowel duizend minuten als duizend sms’jes bevat. De bundel zou volgens T-Mobile vooral gericht zijn op zakelijke gebruikers. Tot nog toe konden echte ‘heavy users’ niet terecht bij de iPhone-abonnementen doordat deze tot slechts 500 minuten gingen. In de nieuwe i-1000-bundel zit ook weer onbeperkt gebruik van mobiel internet voor de iPhone. Het abonnement is alleen met een Apple iPhone af te sluiten, aldus de telco.

T-Mobile heeft tegelijkertijd ook bekendgemaakt dat het vanaf 19 oktober met een nieuwe sim-only-propositie zal komen. De nieuwe voordeelsim-bundel combineert zowel minuten als sms’jes in de bundel en is alleen zonder een toestel te verkrijgen. Consumenten dienen dus zelf een toestel aan te schaffen zonder subsidie van het toestel. Voordeelsim is verkrijgbaar in vier soorten met verschillende verhoudingen in belminuten en sms’jes. De kosten variëren van € 6,45 per maand waarbij je 100 belminuten en 25 sms’jes krijgt, tot € 20,95 per maand waarbij je 500 belminuten en 150 sms’jes krijgt bij een 2 jarig contract.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters