T-Mobile introduceert 'MyFaves'

In sommige landen bestaat deze dienst van T-Mobile al maar vanaf vandaag is de MyFaves service ook beschikbaar voor klanten in Nederland.

Bij MyFaves kun je zelf vijf favoriete (of meestgebelde) nummers selecteren met wie je dan met 50% korting kunt bellen en SMS-en. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een vast of mobiel nummer of om welke aanbieder. Iedereen kan zelf bepalen voor welke vijf nummers de korting van 50% geldt en indien gewenst kan men deze nummers maandelijks aanpassen.

De korting geldt, volgens de tarief voorwaarden zowel binnen als buiten de afgesloten belbundel van het betreffende abonnement. Via de unieke MyFaves interface zijn deze vijf ‘Faves’ met een foto of icoontje op het scherm van het mobiele toestel te zien. Bij het abonnement zijn de meest populaire telefoons beschikbaar, waaronder de Samsung Soul (U900) en LG KF600, waarop de MyFaves software is geïnstalleerd. Zodra het abonnement is geactiveerd, wordt het unieke MyFaves scherm op de telefoon zichtbaar en is het mogelijk per ‘Fave’ een foto of een icoontje te uploaden. De ‘Faves’ zijn zo altijd te zien op het scherm van de telefoon.

Door het aanklikken van de foto of het icoontje, wordt direct contact gelegd. Ook als één van de ‘Faves’ belt, verschijnt deze in beeld. Het instellen of wijzigen van een ‘Fave’ kan heel gemakkelijk mobiel of via internet. Het MyFaves abonnement is overigens ook te combineren met andere mobiele toestellen, ook die waar geen MyFaves software ten behoeve van de interface op geïnstalleerd is.

Bron: Mobilecowboys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters