T-Mobile: “iPhone 4 reserveringen hoger dan verwacht”

Volgens de Nederlandse provider T-Mobile zijn het aantal reserveringen voor de iPhone 4 hoger dan verwacht. De telco heeft dan ook besloten om te stoppen met de voorinschrijving om zo alle reserveringen te kunnen uitgeven.

Provider T-Mobile heeft middels een persbericht te kennen gegeven dat het is gestopt met het aannemen van reserveringen voor de nieuwe iPhone 4. “De belangstelling is vele malen groter dan verwacht”, aldus Priscilla Tomasoa, PR Manger T-Mobile Nederland. Het lijkt er dan ook op dat T-Mobile een relatief kleine levering van Apple heeft verkregen voor de launch die op 30 juli zal plaatsvinden. Tijdens de lancering van de 3GS waren er ook relatief weinig toestellen beschikbaar en pas een maand later kwam de levering echt goed op gang. De verwachting is dat het dit jaar niet anders zal zijn, aldus Tomasoa. “Omdat we een beperkte levering verwachten, vinden wij het verstandig om te stoppen met de voorinschrijving. Daarom is er besloten om de voorinschrijving voor bestaande klanten gisteren 20-07-10 om 20.00 uur stop te zetten.” De telco heeft dan ook de gehele reservering tot 30 juli helemaal op slot gegooid en is het dus niet meer mogelijk om je voor in te schrijven voor de iPhone 4.

Apple heeft momenteel problemen met het voldoende produceren van haar nieuwe smartphone. Tijdens de bekendmaking van de cijfers wist de CFO van het bedrijf dan ook te melden dat elk toestel dat momenteel geproduceerd wordt gelijk al verkocht is en dat hij elke dag tientallen leveranciers teleur moet stellen toestel aangezien hij niet aan de vraag kan voldoen. Ook de witte versie van de iPhone 4 wordt geplaagd met productieproblemen. Dit zou komen doordat het bedrijf dat de schermen produceert moeite heeft met het vinden van de juiste witbalans om zo het scherm te laten matchen met de rest van het body.

iPhone 4

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters