T-Mobile kampt met landelijke storing – Update

Provider T-Mobile heeft middels Twitter laten weten dat de telco kampt met een landelijke storing. Een centrale in Amsterdam zou de boosdoener zijn van de storingen echter kan de telco nog niet zeggen hoe lang het gaat duren voordat het opgelost is.

De Nederlandse telco T-Mobile heeft middels Twitter laten weten dat het momenteel kampt met een storing in haar netwerk. Een gedeelte van haar klanten zou hinder kunnen ondervinden tijdens het bellen. Volgens een woordvoerster van het bedrijf is een nog onbekende centrale de boosdoener. Daardoor zou tot een derde van haar klanten niet kunnen bellen of gebeld kunnen worden. De telco kan nog niet aangeven hoe lang de storing nog gaat duren aangezien het probleem nog in onderzoek is.

Via Twitter laten klanten wederom hun ongenoegen blijken over de zoveelste storing bij een telco. Het afgelopen jaar lijkt het aantal storingen sterk toegenomen te zijn ook al zijn daar geen cijfers van beschikbaar om dat te onderbouwen. Eerder dit jaar hadden zowel KPN als Vodafone ook al een storing te verwerken.

Update op 6/10/2010 om 11:00 uur:

T-Mobile laat via Twitter inmiddels weten dat de storing is opgelost en dat iedereen weer gebruik kan maken van de diensten van de telco. De centrale zou geen problemen meer veroorzaken, aldus de telco.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters