T-Mobile kampt opnieuw met storing op telefonie netwerk

Zojuist is ons bekendgemaakt dat T-Mobile opnieuw last heeft van een storing in haar netwerk. Vooral iPhone gebruikers zouden er last van hebben.

Na zojuist contact te hebben gehad met T-Mobile is duidelijk geworden dat er wederom een gedeeltelijke netwerk storing is opgetreden op het telefonienetwerk van T-Mobile. Het zou niet om alle klanten gaan van onze roze vriend, echter zou een gedeelte van de gebruikers kampen met geen bereik problemen en niet kunnen bellen bij wel bereik. Onduidelijk is nog hoe groot de storing is aangezien het bellen met T-Mobile nog te weinig oplevert omdat zei nog geen overzicht hebben op de storing. Wel is duidelijk dat iPhone gebruikers en nieuwe abonnees er eerder last van hebben dan andere gebruikers. Ook het aansluiten op het netwerk is onmogelijk op dit moment, aldus T-Mobile.

Zodra er meer informatie naar buiten komt dan zullen we dat melden. Onduidelijk is ook nog of er een schadevergoeding gevraagd kan worden aangezien het hier om een tweede grote storing gaat in korte tijd. Als je de klantenservice belt dan krijg je eerst een bericht dat er een netwerkstoring is en dat deze zo snel mogelijk zal worden opgelost.

1145566721TMobileStoring 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters