'T-Mobile komt in januari met een spectaculaire aanbieding'

Volgens verschillende T-Mobile-shops in het land is de telco van plan om na de kerstdagen met een spectaculaire aanbieding te komen voor zijn abonnees. De shops zouden van het hoofdkantoor het advies hebben gekregen om tot het eind van dit jaar geen contracten meer te verlengen.

T-Mobile tas

Op internet circuleren geruchten dat T-Mobile van plan is om begin volgend jaar met een spectaculaire aanbieding te komen. Verschillende klanten zou geadviseerd zijn om te wachten met het verlengen van hun contract tot begin volgend jaar, omdat de telco van plan is om voor vaste klanten een prijsverlagingen door te voeren. Een filiaal van T-Mobile uit Spijkernisse zou tegen een klant hebben verklaard dat het hoofdkantoor heeft aangegeven dat ze alle klanten moeten informeren over een aankomende prijsverlaging die begin volgend jaar zou plaatsvinden. Een andere T-Mobile-winkel heeft dit ook bevestigd tegenover een andere klant. Ook een T-Mobile-medewerker uit een andere winkel heeft gereageerd op de geruchten en volgens hem kloppen de speculaties wel degelijk. De aanbieding zou van toepassing zijn op klanten die al een abonnement bij de telco hebben en dat gaan verlengen.

In een reactie tegenover All About Phones laat Henny van der Heiden, woordvoerder van T-Mobile Nederland, weten dat de eerste geruchten iets te voorbarig zijn. Van der Heiden kon de geruchten echter niet bevestigen of ontkennen en wist daarnaast te melden dat hij ons niet verder kon helpen in de zoektocht naar een antwoord voor dit vraagstuk. Mocht dit gerucht daadwerkelijk kloppen dan is de actie op zijn minst opmerkelijk te noemen aangezien traditiegetrouw de decembermaand één van de drukste maanden van het jaar is voor retailers. Medewerkers van T-Mobile melden desondanks dat zelfs hun bonussen voor deze maand en de aankomende maand niet van toepassing zijn op verlengingen in afwachting van de nieuwjaarsactie. Inmiddels zou duidelijk geworden zijn dat het om een nieuw tariefplan zou gaan.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters