'T-Mobile komt in januari met een spectaculaire aanbieding'

Volgens verschillende T-Mobile-shops in het land is de telco van plan om na de kerstdagen met een spectaculaire aanbieding te komen voor zijn abonnees. De shops zouden van het hoofdkantoor het advies hebben gekregen om tot het eind van dit jaar geen contracten meer te verlengen.

T-Mobile tas

Op internet circuleren geruchten dat T-Mobile van plan is om begin volgend jaar met een spectaculaire aanbieding te komen. Verschillende klanten zou geadviseerd zijn om te wachten met het verlengen van hun contract tot begin volgend jaar, omdat de telco van plan is om voor vaste klanten een prijsverlagingen door te voeren. Een filiaal van T-Mobile uit Spijkernisse zou tegen een klant hebben verklaard dat het hoofdkantoor heeft aangegeven dat ze alle klanten moeten informeren over een aankomende prijsverlaging die begin volgend jaar zou plaatsvinden. Een andere T-Mobile-winkel heeft dit ook bevestigd tegenover een andere klant. Ook een T-Mobile-medewerker uit een andere winkel heeft gereageerd op de geruchten en volgens hem kloppen de speculaties wel degelijk. De aanbieding zou van toepassing zijn op klanten die al een abonnement bij de telco hebben en dat gaan verlengen.

In een reactie tegenover All About Phones laat Henny van der Heiden, woordvoerder van T-Mobile Nederland, weten dat de eerste geruchten iets te voorbarig zijn. Van der Heiden kon de geruchten echter niet bevestigen of ontkennen en wist daarnaast te melden dat hij ons niet verder kon helpen in de zoektocht naar een antwoord voor dit vraagstuk. Mocht dit gerucht daadwerkelijk kloppen dan is de actie op zijn minst opmerkelijk te noemen aangezien traditiegetrouw de decembermaand ÊÊn van de drukste maanden van het jaar is voor retailers. Medewerkers van T-Mobile melden desondanks dat zelfs hun bonussen voor deze maand en de aankomende maand niet van toepassing zijn op verlengingen in afwachting van de nieuwjaarsactie. Inmiddels zou duidelijk geworden zijn dat het om een nieuw tariefplan zou gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   Jazeker, recent heeft @daanno zelfs nog contact gehad met T-Mob. Weet daar verder niets van btw 😛

   Grappig trouwens dat Belsimpel naar zichzelf verwijst als bron:P

   1. DerOllie -

    Dan ff indirect een vraag: als jij nu een Flex abbo had, en je kon verlengen zou je dat dan voor of na 11 januari doen? Zeker als je ook nog van belang vindt dat alle kosten uit 1 bundel komen… ik sta er in 2-strijd namelijk want wil nu net verlengen en een E72 er bij halen, maar ben bang dat ik erg genaaid wordt als ik na 11 januari verleng, wellicht dat dan de buitenlandse kosten en data buiten de (flex-achtige) bundel vallen…

    Ik check dit bericht later nog wel even weer…:Y

   2. DerOllie -

    hmm dan zou ik eerder zeggen dat ik nu verleng, aangezien mijn belkosten vanuit het buitenland de afgelopen jaren wel groot zijn en ook vind het handig dat mn data ook van mn bundel af gaat. Aangezien ik niet heel erg veel bel, kan ik het beter spreiden en hoef ik daar niet zo nodig een data abonnement voor te hebben. Thanx voor de indirecte hint ;);)

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters