T-Mobile komt in mei met nieuwe abonnementen

Provider T-Mobile heeft bekend gemaakt dat het begin mei de details gaat bekend maken van haar nieuwe abonnementen. De provider zal belminuten los gaan koppelen van de databundel.

Nadat Tweakers wist te melden dat T-Mobile binnenkort wederom met nieuwe abonnementen op de proppen zal gaan komen; heeft de provider inmiddels zelf bevestigd dat het binnenkort met meer informatie op de proppen zal gaan komen. T-Mobile belooft op 1 mei de details los te gaan laten van haar nieuwe abonnement, zo laat het bedrijf in een persbericht weten. Volgens Tweakers zal de provider belminuten los gaan koppelen van haar databundels zodat mensen zelf kunnen kiezen of ze alleen willen internetten of juist alleen bellen.

Standaard krijgt elke abonnee een toegang tot onbeperkt internet, al is de snelheid wel bijzonder laag. Consumenten kunnen kiezen of ze een databundel van 250MB, 500MB, 1GB, 2GB of 5GB willen aanschaffen bij hun bundel. Bij de eerste twee varianten is de internetsnelheid 3.6Mbps en bij de laatste twee varianten 14.4Mbps. Als men wil bellen dan kunnen ze er een belbundel erbij nemen. Doen ze dat niet, dan wordt er per seconden afgerekend , aldus Tweakers. De belbundel zal in een variant van 90 minuten, 150 minuten, 200 minuten en 300 minuten op de markt gaan komen. Ook zal T-Mobile een onbeperkt bundel gaan aanbieden.

De verwachting is dat T-mobile de abonnementen in mei zal gaan introduceren. Eerder wist de provider al bekend te maken dat 4G standaard in de abonnementen zal zijn inbegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters