T-Mobile komt in mei met nieuwe abonnementen

Provider T-Mobile heeft bekend gemaakt dat het begin mei de details gaat bekend maken van haar nieuwe abonnementen. De provider zal belminuten los gaan koppelen van de databundel.

Nadat Tweakers wist te melden dat T-Mobile binnenkort wederom met nieuwe abonnementen op de proppen zal gaan komen; heeft de provider inmiddels zelf bevestigd dat het binnenkort met meer informatie op de proppen zal gaan komen. T-Mobile belooft op 1 mei de details los te gaan laten van haar nieuwe abonnement, zo laat het bedrijf in een persbericht weten. Volgens Tweakers zal de provider belminuten los gaan koppelen van haar databundels zodat mensen zelf kunnen kiezen of ze alleen willen internetten of juist alleen bellen.

Standaard krijgt elke abonnee een toegang tot onbeperkt internet, al is de snelheid wel bijzonder laag. Consumenten kunnen kiezen of ze een databundel van 250MB, 500MB, 1GB, 2GB of 5GB willen aanschaffen bij hun bundel. Bij de eerste twee varianten is de internetsnelheid 3.6Mbps en bij de laatste twee varianten 14.4Mbps. Als men wil bellen dan kunnen ze er een belbundel erbij nemen. Doen ze dat niet, dan wordt er per seconden afgerekend , aldus Tweakers. De belbundel zal in een variant van 90 minuten, 150 minuten, 200 minuten en 300 minuten op de markt gaan komen. Ook zal T-Mobile een onbeperkt bundel gaan aanbieden.

De verwachting is dat T-mobile de abonnementen in mei zal gaan introduceren. Eerder wist de provider al bekend te maken dat 4G standaard in de abonnementen zal zijn inbegrepen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters