'T-Mobile komt met een i-1000 abonnement voor de iPhone'

T-Mobile heeft tegenover iPhoneclub bevestigd dat het binnenkort met een nieuw abonnement zal gaan komen voor de iPhone. De telco zal een i-1000 abonnement introduceren dat halverwege oktober beschikbaar moet zijn.

T-Mobile iPhone

Via een anonieme tip wist iPhoneclub informatie in handen te krijgen over een nieuw abonnement van T-Mobile. Volgens de bron zal T-Mobile halverwege oktober een nieuw abonnement introduceren dat speciaal voor de iPhone opgezet is. Dit zogenaamde i-1000-abonnement zou een uitbreiding zijn op de huidige iPhone-abonnementen i-150, i-300 en i-500. Met de nieuwe i-1000-bundel beschikt de consument over zowel duizend belminuten als duizend smsjes. T-Mobile zou met deze nieuwe bundel veelbellers tegemoet willen komen omdat de huidige range niet meer dan 500 minuten biedt.

T-Mobile Nederland kon de informatie tegenover iPhoneclub bevestigen. Volgens de telco zal de officiƫle bekendmaking volgende week volgen en zou het abonnement vanaf 19 oktober bestelbaar zijn bij een iPhone. T-Mobile meldde ook dat de belstatusdienst weer operationeel is en dat gebruikers nu weer kunnen zien hoeveel minuten ze over hebben in een maand. De telco zou van plan zijn om klanten die hierdoor schade hebben geleden te compenseren mits de schade aantoonbaar is.

Bron: iPhoneclub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters