'T-Mobile komt met een i-1000 abonnement voor de iPhone'

T-Mobile heeft tegenover iPhoneclub bevestigd dat het binnenkort met een nieuw abonnement zal gaan komen voor de iPhone. De telco zal een i-1000 abonnement introduceren dat halverwege oktober beschikbaar moet zijn.

T-Mobile iPhone

Via een anonieme tip wist iPhoneclub informatie in handen te krijgen over een nieuw abonnement van T-Mobile. Volgens de bron zal T-Mobile halverwege oktober een nieuw abonnement introduceren dat speciaal voor de iPhone opgezet is. Dit zogenaamde i-1000-abonnement zou een uitbreiding zijn op de huidige iPhone-abonnementen i-150, i-300 en i-500. Met de nieuwe i-1000-bundel beschikt de consument over zowel duizend belminuten als duizend smsjes. T-Mobile zou met deze nieuwe bundel veelbellers tegemoet willen komen omdat de huidige range niet meer dan 500 minuten biedt.

T-Mobile Nederland kon de informatie tegenover iPhoneclub bevestigen. Volgens de telco zal de officiële bekendmaking volgende week volgen en zou het abonnement vanaf 19 oktober bestelbaar zijn bij een iPhone. T-Mobile meldde ook dat de belstatusdienst weer operationeel is en dat gebruikers nu weer kunnen zien hoeveel minuten ze over hebben in een maand. De telco zou van plan zijn om klanten die hierdoor schade hebben geleden te compenseren mits de schade aantoonbaar is.

Bron: iPhoneclub

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters