T-Mobile komt met nieuwe abonnementen voor mobiel internet

T-Mobile vernieuwt met ingang van september zijn productaanbod voor mobiel internet. De aanbieder introduceert onder meer een prepaid-kaart voor mobiel internet en een abonnement om mobiel tv te kijken.

De mobiele-telefonieaanbieder lijkt met zijn abonnementenuitbreiding flink in te zetten op mobiel internet. Naar eigen zeggen beschikt T-Mobile vanaf 1 september over het ‘grootste en meest diverse aanbod’ op het gebied van mobiel internet. In totaal biedt de provider drie nieuwe abonnementen voor de laptop. Vanaf 8 september kunnen gebruikers bij T-Mobile ook terecht voor een prepaid-kaart om mobiel te surfen met een laptop. Deze kaart zal in alle winkels van T-Mobile verkrijgbaar zijn en ook bij de Mediamarkt en Phonehouse in de schappen liggen.

Het aanbod bij het internetaanbod voor smartphones verandert ook iets. Zo gaat Pocket Internet Totaal voortaan door het leven als Web’n’walk Standard en wordt de snelheid opgeschroefd naar 384Kbps. Pocket Internet Totaal Plus wordt hernoemd naar Web’n’walk Plus en kent een snelheid van 1Mbps down. Dit abonnement wordt bovendien uitgebreid met de mogelijkheid om gratis mobiel televisie te kijken. Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, MTV, RTL4 en SBS6 zijn de kanalen die beschikbaar zijn. Het tv-signaal gaat overigens niet via dvb-h, zoals bij KPN, maar via umts. Welke invloed dit op het dataverkeer heeft, is niet bekend. Wel zal T-Mobile bij dit abonnement de snelheid terugschroeven naar 384Kbps down en 64Kbps up als de grens van 2GB dataverkeer wordt overschreden.

De drie nieuwe laptopabonnementen hebben een downloadsnelheid die varieert tussen de 1Mbps en 3,6Mbps. De uploadsnelheid is bij het snelste abonnement 1,4Mbps, bij de andere abonnementen is dit 384Kbps.

Picture 1 

Bron: Tweakers.net

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters