T-Mobile kondigt nieuwe Ameo aan met 16gb HD

T-mobile Duitsland heeft een nieuwe versie van de Ameo geïntroduceerd die een 16 gigabyte grote harde schijf mee krijgt. Wanneer dit toestel naar Nederland komt is nog onbekend.

De Ameo is al geruime tijd in Nederland beschikbaar echter verkoopt het toestel minder goed dan verwacht. Ook al heeft het de modernste specs, mensen blijven hem te groot vinden en vooral te duur. T-Mobile hoopt dit probleem op te lossen door er een 16 gigabyte grote harde schijf in te proppen en de prijs iets naar beneden bij te schroeven. Naar verwachting zal de nieuwe versie in Duitsland voor 459,95 euro over de toonbank gaan met een nieuwe twee jarig contract.

Overigens weet The Unwired ook te melden dat deze nieuwe versie Windows Mobile 6.1 zal mee krijgen. Steeds vaker worden er nieuwe telefoons genoemd met WM 6.1. Dit zou dus een nieuw teken zijn dat de update van dat OS er snel aan zit te komen. Microsoft heeft nog geen harde datum vrijgegeven over de updates, maar misschien valt die wel samen met de update van HTC voor de TyTN 2 die voor Februari gepland staat.

t-mobile_ameo1 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters