T-Mobile krijgt de LG Arena exclusief in “Titan Black”

T-Mobile heeft in Engeland bekendgemaakt dat het de LG Arena exclusief in de kleur “Titan Black” gaat verkopen. Tot nog toe was de Arena alleen in het zilver aangekondigd.

LG Arena zwart

T-Mobile heeft gisteren bekendgemaakt dat het de LG Arena in het zwart gaat verkopen in Engeland. Volgens de producent zal deze kleur exclusief bij de roze producent beschikbaar zijn en moet het toestel rond april in de winkels liggen. De nieuwe kleur die T-Mobile naar buiten heeft gebracht heet “Titan Black” en het zou gaan om opgeborsteld staal zoals we dat ook kennen van de LG Shine Black Edition. De LG KM900 Arena zal beschikken over een HSDPA-verbinding tot 7,2 mbps. Het scherm is een touchscreen met een resolutie van 800×480 pixels, met een diagonaal van 3 inch. Verder heeft het toestel een vijf-megapixelcamera die video kan opnemen op hoge kwaliteit. Voor het vermaak heeft LG onder andere een FM-radio, muziekspeler en spelletjes ingebouwd en ook ondersteuning voor gps en Wi-Fi is aanwezig.

Afgelopen februari had All About Phones een primeur door als eerste nieuwssite in de wereld over de LG Arena te berichten. Inmiddels heeft LG al bekendgemaakt dat het toestel al meer dan een miljoen keer is gepre-orderd. Wat de prijs van de LG Titan Black bij T-Mobile zal zijn is nog onbekend. Daarnaast is het ook nog onduidelijk of deze kleur ook naar T-Mobile Nederland zal gaan komen.

Bron: T-Mobile

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters