T-Mobile laat eerste plannen LTE doorschemeren

T-Mobile heeft aangekondigd dat het gaat beginnen met de uitrol van LTE in Nederland middels haar netwerk. De provider houdt zich echter nog wel erg op de vlakte voor wat betreft de exacte plannen.

T-Mobile heeft haar plannen voor 4G tijdens het bekendmaken van haar financiëlecijfers geopenbaard. De provider laat in zijn persbericht weten dat het de uitrol van LTE op haar netwerk nu aankondigt. “Met de beslissing om LTE uit te rollen, garanderen we onze klanten dat T-Mobile wat betreft de verbinding met mobiel internet trouw blijft aan zijn kernkracht”, aldus Thomas Berlemann van T-Mobile Nederland in het persbericht. De provider wil nog geen details bekend maken over haar uitrol en de band waarvan het bedrijf gebruik wil gaan maken.

Volgens de provider is de nieuwe netwerktechnologie geschikt voor snel internet en diensten zoals Facetime en het streamen van muziek. T-Mobile wil later dit jaar pas meer details gaan bekend maken over de uitrol van 4G op haar netwerk.

T-Mobile is de tweede Nederlandse provider die de uitrol van 4G bekend maakt. Eerder wist al KPN een uitrol te bevestigen en hoopte de provider begin 2014 het eerste gedeelte operationeel te hebben. Provider Vodafone is ook begonnen met het moderniseren van het netwerk, al kan het bedrijf nog niet bevestigen dat het ook daadwerkelijk toe is aan de uitrol van 4G.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters