T-Mobile laat eerste plannen LTE doorschemeren

T-Mobile heeft aangekondigd dat het gaat beginnen met de uitrol van LTE in Nederland middels haar netwerk. De provider houdt zich echter nog wel erg op de vlakte voor wat betreft de exacte plannen.

T-Mobile heeft haar plannen voor 4G tijdens het bekendmaken van haar financiëlecijfers geopenbaard. De provider laat in zijn persbericht weten dat het de uitrol van LTE op haar netwerk nu aankondigt. “Met de beslissing om LTE uit te rollen, garanderen we onze klanten dat T-Mobile wat betreft de verbinding met mobiel internet trouw blijft aan zijn kernkracht”, aldus Thomas Berlemann van T-Mobile Nederland in het persbericht. De provider wil nog geen details bekend maken over haar uitrol en de band waarvan het bedrijf gebruik wil gaan maken.

Volgens de provider is de nieuwe netwerktechnologie geschikt voor snel internet en diensten zoals Facetime en het streamen van muziek. T-Mobile wil later dit jaar pas meer details gaan bekend maken over de uitrol van 4G op haar netwerk.

T-Mobile is de tweede Nederlandse provider die de uitrol van 4G bekend maakt. Eerder wist al KPN een uitrol te bevestigen en hoopte de provider begin 2014 het eerste gedeelte operationeel te hebben. Provider Vodafone is ook begonnen met het moderniseren van het netwerk, al kan het bedrijf nog niet bevestigen dat het ook daadwerkelijk toe is aan de uitrol van 4G.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters