T-Mobile laat MyFaves en Flex vallen en herontwerpt haar Relax-abonnement

T-Mobile heeft vandaag haar nieuwe tarieven bekendgemaakt voor haar abonnees. De telco laat haar MyFaves en Flex-proposities vallen en weet haar Relax-propositie de eigenschappen van het oude Flex mee te geven.

T-Mobile MyFaves

Nadat al eerder een anonieme bron informatie aan All About Phones had doorgespeeld over een ‘spectaculaire aanbieding’ die deze maand zou volgen, is vandaag deze nieuwe ‘aanbieding’ geopenbaard door T-Mobile. Inmiddels is duidelijk geworden dat T-Mobile vanaf vandaag een tariefswijziging heeft doorgevoerd voor bijna al haar abonnementen. Daarnaast zijn er ook nieuwe bundels voor internetten en sms’en in het assortiment erbij gekomen. T-Mobile heeft een nieuwe Relax-abonnementen opgeworpen die de huidige Relax-propositie moet vervangen. Het tegoed van de nieuwe Relax-propositie zal onbeperkt houdbaar zijn volgens de telco. Bellen en sms’en zal voortaan uit de nieuwe bundel gaan en bellen naar de klantenservice zal niet meer gratis zijn. Daarnaast is ook de sms-bundel SMS Maximaal weer van de partij en ook de sms verdubbelaar is beschikbaar voor de nieuwe Relax-abonnementen. T-Mobile Buitenland en T-Mobile Grenzeloos blijven ongewijzigd.

Naast de nieuwe Relax-abonnementen heeft T-Mobile haar Flex-propositie aangepast. Alleen abonnees die al een contract bij T-Mobile hebben zouden nog aan een Flex-abonnement kunnen komen en nieuwe abonnees zouden niet meer in aanmerking komen voor deze bundel. Daarnaast is het prijsplan voor MyFaves geheel verdwenen bij de telco waardoor gratis bellen met vrienden er niet meer in zit bij T-Mobile. Tot slot is er ook een nieuwe vorm van haar Web’n’walk-bundel geïntroduceerd. Deze zal vanaf 11 januari te verkrijgen zijn in de variant ‘gehele contractsduur’ als in de variant per maand aan- en uitzetten, iets dat doet denken aan de Zorgeloos Online Blox van Vodafone.

Hendrik Kasteel, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: ‘In het nieuwe Relax zijn de belminuten en sms onbeperkt houdbaar. Het is dus ook niet erg als mensen een paar maanden niet zoveel verbruiken. Die minuten en sms’jes blijven gewoon staan, en dat is uniek in de markt. Daarnaast kunnen klanten de Voordeelbundels toevoegen die maandelijks aan- en uitgezet kunnen worden om zo het abonnement helemaal op de persoonlijke wensen en situatie af te stemmen.’

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters