T-Mobile laat MyFaves en Flex vallen en herontwerpt haar Relax-abonnement

T-Mobile heeft vandaag haar nieuwe tarieven bekendgemaakt voor haar abonnees. De telco laat haar MyFaves en Flex-proposities vallen en weet haar Relax-propositie de eigenschappen van het oude Flex mee te geven.

T-Mobile MyFaves

Nadat al eerder een anonieme bron informatie aan All About Phones had doorgespeeld over een ‘spectaculaire aanbieding’ die deze maand zou volgen, is vandaag deze nieuwe ‘aanbieding’ geopenbaard door T-Mobile. Inmiddels is duidelijk geworden dat T-Mobile vanaf vandaag een tariefswijziging heeft doorgevoerd voor bijna al haar abonnementen. Daarnaast zijn er ook nieuwe bundels voor internetten en sms’en in het assortiment erbij gekomen. T-Mobile heeft een nieuwe Relax-abonnementen opgeworpen die de huidige Relax-propositie moet vervangen. Het tegoed van de nieuwe Relax-propositie zal onbeperkt houdbaar zijn volgens de telco. Bellen en sms’en zal voortaan uit de nieuwe bundel gaan en bellen naar de klantenservice zal niet meer gratis zijn. Daarnaast is ook de sms-bundel SMS Maximaal weer van de partij en ook de sms verdubbelaar is beschikbaar voor de nieuwe Relax-abonnementen. T-Mobile Buitenland en T-Mobile Grenzeloos blijven ongewijzigd.

Naast de nieuwe Relax-abonnementen heeft T-Mobile haar Flex-propositie aangepast. Alleen abonnees die al een contract bij T-Mobile hebben zouden nog aan een Flex-abonnement kunnen komen en nieuwe abonnees zouden niet meer in aanmerking komen voor deze bundel. Daarnaast is het prijsplan voor MyFaves geheel verdwenen bij de telco waardoor gratis bellen met vrienden er niet meer in zit bij T-Mobile. Tot slot is er ook een nieuwe vorm van haar Web’n’walk-bundel geïntroduceerd. Deze zal vanaf 11 januari te verkrijgen zijn in de variant ‘gehele contractsduur’ als in de variant per maand aan- en uitzetten, iets dat doet denken aan de Zorgeloos Online Blox van Vodafone.

Hendrik Kasteel, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: ‘In het nieuwe Relax zijn de belminuten en sms onbeperkt houdbaar. Het is dus ook niet erg als mensen een paar maanden niet zoveel verbruiken. Die minuten en sms’jes blijven gewoon staan, en dat is uniek in de markt. Daarnaast kunnen klanten de Voordeelbundels toevoegen die maandelijks aan- en uitgezet kunnen worden om zo het abonnement helemaal op de persoonlijke wensen en situatie af te stemmen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Dominick -

  Ik ben er juist super blij mee 😀 Geen aparte sms bundels meer, nog steeds onbeperkt internet, belminuten behouden en nog wat goedkoper ook. Chapeau T-Mobile 😀

  Ik zie in het persbericht bundels voor bellen in het buitenland staan, daar komt in de tarieflijst niets van terug. Is dat misschien dat T-Mobile grenzenloos?

   1. Dominick -

    Wat mij betreft is onbeperkt zonder datalimiet…. Dat voip niet mag vind ik eigenlijk wel logisch, anders verliezen ze potentieel enorm veel op belminuten.

   2. Fuzzillogic -

    Dan is hun business model achterhaald. Als ze slim zijn zouden ze juist VoIP als service aanbieden, zeker nu mensen ook thuis VoIP-apparaten hebben. Dan ben je dus zowel met je "vaste" lijn als met je mobiel op 1 nummer bereikbaar.

 2. Jantjeeee -

  Even een kleine opmerking.
  Myfaves mag dan wel zijn, maar daarvoor heb je nu t-mobile family. Met 6 andere 1000 belminuten en 1000 smsjes is toch wel een beter aanbod voor slechts een tientje.

  Fuzzillogic, het is niet achterlijk maar gewoon de normaalste zaak dat voip niet toegestaan is. T-mobile is nog steeds de enige provider waarbij je letterlijk onbeperkt internet heb, en dat blijft ook.
  Daarnaast heb je bij t-mobile (technisch gezien), de snelste internetsvormen.
  Dus verman jezelf een beetje aub;)

  1. v-power -

   >Daarnaast heb je bij t-mobile (technisch gezien), de snelste internetsvormen.

   Kun je dat toelichten? Want ze bieden niet het snelste internet.

 3. DerOllie -

  Dus toch zoals de geruchten gingen… Ik ben blij dat ik toch nog net afgelopen vrijdag mn Flex heb verlengd, heb nu ALLES uit 1 bundel, en niet alleen bellen en sms'en maar ook Data.

 4. Fuzzillogic -

  Ach, daar gaan we het krijgen. Nieuwe voorwaarden. En DE reden dat ik bij T-Mobile zit is dat ze gewoon een gezeikloos internet-abonnement hebben. Ik bedoel HADDEN :(. Uit de nieuwe voorwaarden:

  VoIP is niet toegestaan icm T-Moibile Relax (Sim Only). ¹

  Niet dat ik nu VoIP gebruik over 3G, maar dit soort achterlijke beperkingen trek ik slecht!

  1. v-power -

   Er is niks achterlijk aan een commercieel provider die wilt voorkomen dat hun inkomen per klant van gemiddeld 30 euro naar max 10 euro daalt.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters