T-Mobile lanceert 4G-netwerk officieel

Provider T-Mobile lanceert vandaag officieel haar 4G-netwerk voor alle klanten met geschikte toestellen. De provider zegt 4G-dekking te hebben in de vier grote steden; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en delen van Den Haag. T-Mobile rekent geen extra kosten voor de nieuwe verbinding.

Een paar weken geleden konden de eerste klanten van T-Mobile al aan de slag met het 4G-netwerk. Destijds was 4G alleen beschikbaar voor klanten met een recent Android-toestel. Vanaf vandaag kunnen alle T-Mobile-klanten gebruik maken van 4G, zolang hun toestel het ondersteunt.

Ruim 100.000 klanten van T-Mobile kunnen zonder extra kosten gebruik maken voor 4G. Andere providers rekenen een meerprijs voor 4G-verbindingen maar T-Mobile limiteert slechts de snelheid op basis van de afgesloten databundel. Klanten met een databundel tot 500MB kunnen gebruik maken van snelheden tot 15Mb/s, klanten tussen de 1GB en 2GB kunnen snelheden tot de 30Mb/s halen en klanten met 5GB of meer krijgen 50Mb/s 4G.

Momenteel is 4G van T-Mobile alleen beschikbaar in de grote steden in de randstad. De komende tijd gaat de provider dekking in de rest van de randstad realiseren alvorens de rest van Nederland aan de beurt is. T-Mobile wil eind 2014 landelijke dekking hebben met het 4G-netwerk.

T-Mobile begint met uitrol 4G-netwerk t mobile 4g 
Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters