T-Mobile lanceert 4G-netwerk officieel

Provider T-Mobile lanceert vandaag officieel haar 4G-netwerk voor alle klanten met geschikte toestellen. De provider zegt 4G-dekking te hebben in de vier grote steden; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en delen van Den Haag. T-Mobile rekent geen extra kosten voor de nieuwe verbinding.

Een paar weken geleden konden de eerste klanten van T-Mobile al aan de slag met het 4G-netwerk. Destijds was 4G alleen beschikbaar voor klanten met een recent Android-toestel. Vanaf vandaag kunnen alle T-Mobile-klanten gebruik maken van 4G, zolang hun toestel het ondersteunt.

Ruim 100.000 klanten van T-Mobile kunnen zonder extra kosten gebruik maken voor 4G. Andere providers rekenen een meerprijs voor 4G-verbindingen maar T-Mobile limiteert slechts de snelheid op basis van de afgesloten databundel. Klanten met een databundel tot 500MB kunnen gebruik maken van snelheden tot 15Mb/s, klanten tussen de 1GB en 2GB kunnen snelheden tot de 30Mb/s halen en klanten met 5GB of meer krijgen 50Mb/s 4G.

Momenteel is 4G van T-Mobile alleen beschikbaar in de grote steden in de randstad. De komende tijd gaat de provider dekking in de rest van de randstad realiseren alvorens de rest van Nederland aan de beurt is. T-Mobile wil eind 2014 landelijke dekking hebben met het 4G-netwerk.

T-Mobile begint met uitrol 4G-netwerk t mobile 4g 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung flexibel display

Samsung onthult echt flexibel display lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Fuchsia logo

Fuchsia gaat Android (nog) niet vervangen lees verder

Android Go

Android Go: besturingssysteem voor opkomende markten lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters