T-Mobile lanceert eigen forum

T-Mobile heeft vandaag de opvolger van haar iPhoneblog online gezet. Het forum is alleen bedoeld voor T-Mobile klanten, oud-Orange klanten kunnen zich nog niet registreren.

T-Mobile kondigde enige tijd geleden aan dat het ging stoppen met haar iPhoneblog en dat hiervoor in de plaats een forum zou verrijzen. Vandaag was het dan zover en achter de schermen heeft T-Mobile een eigen foum gecreƫerd. Opmerkelijk is dat dit in samenwerking ging met de site Pocketinfo en dat de bewuste site een deel van haar content en usergegevens waarschijnlijk heeft verkocht aan T-Mobile zodat deze een gevuld forum zou lanceren. Pocketinfo-gebruikers hebben inmiddels aangegeven het niet eens te zijn met deze gang van zaken echter volgens hun eigenaar, Wouter Neyndorff, heeft Pocketinfo volgens hun eigen algemene voorwaarden gehandeld. Onduidelijk is nu of de site gehandeld heeft in strijd met de Wet Bescherming Persoonsgegevens waar elke site, ook All About Phones, zich aan moet houden.

Het forum is van T-Mobile is overigens alleen toegankelijk als je inlogt met je eigen gegevens. Orange klanten hebben nog geen toegang gekregen tot de site en onduidelijk is nog wanneer dit wel het geval zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via