T-Mobile maakt de Apple iPhone 3G goedkoper

T-Mobile heeft gisteren in Nederland een prijsverlaging doorgevoerd voor de Apple iPhone 3G. Hiermee hoeft er alleen nog voor het toestel bijbetaald te worden met de goedkopere abonnementen.

T-Mobile heeft een forse prijsverlaging doorgevoerd voor de iPhone 3G. Via haar blog heeft de telco bekendgemaakt dat je alleen nog bij de goedkopere abonnementen voor het toestel nog moet bijbetalen. Bij het goedkoopste abonnement blijft de toestelprijs dus ongewijzigd met 79,95 euro en 159,95 euro voor respectievelijk de 8GB- en de 16GB-versie. Bij de twee duurdere abonnementen, namelijk i-300 en i-500, is het toestel gratis geworden waarmee een prijsverlaging van ongeveer 80 euro extra is gegeven door de telco. De iPhone 3G doet het erg goed bij T-Mobile en in het derde kwartaal heeft de provider ongeveer 30.000 nieuwe iPhone-klanten weten te verwelkomen wat een ongekend succes is voor één toestel. Ook is opmerkelijk dat het gebruik van mobiel internet over het netwerk van T-mobile door de iPhone bijna is verdrievoudigd van 3200GB naar 8800GB per week.

Overigens ziet T-Mobile de afzet wel wat afvlakken de laatste tijd maar desondanks blijft het toestel goed verkopen. Met deze nieuwe prijsverlaging hoopt T-Mobile wederom een goede slag te slaan met de feestdagen in combinatie met de iPhone 3G.

t-mobile

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters