T-Mobile maakt nieuwe tarieven bekend voor haar abonnementen

Provider T-Mobile heeft haar nieuwe abonnementen bekend gemaakt die vanaf 15 augustus in zullen gaan. De provider zal met een Smart variant gaan komen en een iSmart variant waarbij er voor € 4,95 per maand onbeperkt internet ingekocht kan worden.

De nieuwe abonnementen van T-Mobile zijn op de website van de provider te vinden. Daarop valt te lezen dat de provider onbeperkt internet zal blijven houden, mits men hiervoor € 4,95 per maand extra betaalt. Als mensen vervolgens over hun bundel heen gaan zal de internetsnelheid verlaagd worden gewijzigd naar maximaal 64/64 Kbps, maar zullen er geen extra kosten in rekening gebracht worden. Men kan ook voor € 10,- per keer het datategoed en de snelheid bijkopen, iets dat provider Vodafone ook aanbied.

T-Mobile zal in totaal vier verschillende varianten gaan introduceren. Allereerst is er de Smart Start waarbij men geen onderscheid maakt tussen MB’s, minuten of sms’jes. De Smart Start maakt gebruik van units waarbij elke unit een MB, sms of minuut is. Voor 12,50 in de maand krijgt men 60 units en bij een betaling van 60 euro in de maand 600 units. De datasnelheid is bij deze variant 1 Mbps.

De Smart Plus-abonnementen werken eveneens in units maar hierbij zitten geen MB’s inbegrepen in de units. In plaats daarvan wordt een datalimiet toegevoegd van tenminste 250MB bij 24,95 per maand. Ook krijgt men hiervoor 100 units om mee te bellen en te sms’en. Optioneel is bij deze variant de Onbeperkt Internet Voordeelbundel die € 4,95 per maand per maand kost en het datalimiet omhoog schopt naar ‘onbeperkt’. Echter als je over de 250MB heen gaat dan gaat de internetsnelheid fors terug naar maximaal 64/64 Kbps. De grootste bundel van Smart Plus kost 150 euro in de maand en hiervoor krijg je 1800 units en 1GB aan data. De internetsnelheid is hierbij 3.6 Mbps.

De laatste variant van T-Mobile is de iSmart-abonnementen. Deze begint bij 150 units voor 29,50 per maand en 500MB aan data. De internetsnelheid ligt hierbij fors hoger, namelijk 7.2 Mbps. Ook bij deze variant kan de ‘onbeperkt’-bundel aangekocht worden voor € 4,95 per maand. Het duurste abonnement is 100 euro in de maand en hiervoor krijg je 1GB aan data en 1000 units aan tegoed. Dit iPhone-abonnement zal ook geen gratis visual voicemail meer met zich mee brengen, dit zal voortaan € 1,99 p/m gaan kosten bij de provider.

Een ander opvallend feit is dat T-Mobile per kwartaal € 2,50 SIM activeringskosten gaat berekenen aan haar abonnees. Onduidelijk is nog waarvoor dit bedoeld is. De nieuwe abonnementen van T-Mobile gaan vanaf 15 augustus in en zijn geldig voor nieuwe klantenen klanten die na deze datum verlengen. Voor de huidige abonnees verandert er niets.

T-Mobile iSmart

 

T-Mobile Smart Plus

 

T-Mobile Smart Start

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters