T-Mobile maakt prijzen iPhone 3G S bekend

T-Mobile Nederland heeft vanochtend de prijzen voor de iPhone 3G S bekend gemaakt. De telco wist daarnaast ook te melden dat op 19 juni de voorverkoop van het nieuwe speeltje van Apple begint in Nederland.

iPhone 3G S

T-Mobile heeft vanochtend bekend gemaakt wat de prijzen van de nieuwe iPhone 3G S zullen gaan worden in Nederland. De telco laat weten dat het toestel gratis beschikbaar zal zijn in ons land maar hiervoor dien je wel het het duurste abonnement te nemen met de 16GB versie 3G S. De iPhone3G S is vanaf 26 juni 2009 beschikbaar in een 16GB en 32GB versie in zwart en wit. De huidige iPhone3G 8GB blijft ongewijzigd in het assortiment en wordt per 26 juni in prijs verlaagd. T-Mobile laat daarnaast weten dat de voorverkoop van het toestel 19 juni via haar winkels en website. Op 26 juni 2009 start T-Mobile de verkoop van iPhone3G S met een speciaal evenement nabij de T-Mobile Shop in Almere. Hier zullen 200 toestellen voor de eerste kopers direct beschikbaar zijn.

De iPhone3G S is verkrijgbaar in combinatie met de bestaande i-abonnementen van T-Mobile. Naast bellen en sms’en kan met deze abonnementen voor iPhone onbeperkt gebruik gemaakt worden van mobiel internet op de iPhone. Ook het gebruik van Visual Voicemail is inclusief. Het gebruik van MMS valt buiten de i-abonnementen. In het persbericht viel jammer genoeg niets te lezen over een tethering mogelijkheid. Meer informatie over de prijzen kun je hier vinden.

2 jaar iPhone3G 8GB 29,95 euro 0 euro 0 euro
2 jaar iPhone3G S 16GB 99,95 euro 29,95 euro 0 euro
2 jaar iPhone3G S 32GB 199,95 euro 119,95 euro 59,95 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters