T-Mobile Nederland krijgt meer klanten maar minder omzet

T-Mobile Nederland heeft bekend gemaakt dat het in 2011 meer klanten heeft weten te werven. De omzet van de provider daalde echter met een procentpunt.

T-Mobile laat middels een persbericht weten dat het in 2011 ongeveer 383.000 nieuwe klanten erbij heeft gekregen. Opvallend is echter dat de omzet met 1,1 procent gedaald is bij de provider tot 1,7 miljard euro. Onduidelijk is waar dat precies aan licht, maar de provider wijst de overheidsregulering aan als hoofdzaak. Daarnaast heeft T-Mobile in 2011 ongeveer 170 miljoen euro geïnvesteerd in haar netwerk. Dit is een stijging van bijna 20 procent vergeleken met een jaar eerder, aldus de provider.

Opvallend is dat T-Mobile ook in het persbericht laat weten dat het op 1 maart nieuwe tarieven bekend zal gaan maken. De provider lijkt daarmee te bevestigen dat de gelekte tarieven inderdaad doorgevoerd zullen gaan worden. De provider weet dan ook onderdelen van de nieuwe tarieven te belichten in haar persbericht: “Bij iSmart wordt de mobiel internetervaring nog beter. Bovendien wordt aan dit abonnement onbeperkt sms-en toegevoegd. Klanten die vooral bellen belangrijk vinden rekenen voortaan af per seconde bij een Smart Start-abonnement.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters