T-Mobile Nederland krijgt meer klanten maar minder omzet

T-Mobile Nederland heeft bekend gemaakt dat het in 2011 meer klanten heeft weten te werven. De omzet van de provider daalde echter met een procentpunt.

T-Mobile laat middels een persbericht weten dat het in 2011 ongeveer 383.000 nieuwe klanten erbij heeft gekregen. Opvallend is echter dat de omzet met 1,1 procent gedaald is bij de provider tot 1,7 miljard euro. Onduidelijk is waar dat precies aan licht, maar de provider wijst de overheidsregulering aan als hoofdzaak. Daarnaast heeft T-Mobile in 2011 ongeveer 170 miljoen euro geïnvesteerd in haar netwerk. Dit is een stijging van bijna 20 procent vergeleken met een jaar eerder, aldus de provider.

Opvallend is dat T-Mobile ook in het persbericht laat weten dat het op 1 maart nieuwe tarieven bekend zal gaan maken. De provider lijkt daarmee te bevestigen dat de gelekte tarieven inderdaad doorgevoerd zullen gaan worden. De provider weet dan ook onderdelen van de nieuwe tarieven te belichten in haar persbericht: “Bij iSmart wordt de mobiel internetervaring nog beter. Bovendien wordt aan dit abonnement onbeperkt sms-en toegevoegd. Klanten die vooral bellen belangrijk vinden rekenen voortaan af per seconde bij een Smart Start-abonnement.”

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters