T-Mobile presenteert de Vairy Text, een goedkope messaging-telefoon

T-Mobile wil graag huidige trends naar het prepaidsegment brengen en dit keer heeft T-Mobile een messaging-telefoon van slechts €80 gepresenteerd: de T-Mobile Vairy Text.

T-Mobile Vairy-Text

T-Mobile denkt niet alleen aan mensen met een abonnement, ook prepaidgebruikers verdienen een goede telefoon volgens het merk. Daarom probeert T-Mobile huidige trends naar de prepaidmarkt te brengen, zoals het eerder al deed met de T-Mobile Vairy Touch, een touchscreentelefoon voor slechts €60. Nu komt T-Mobile met de Vairy Text, een messaging-telefoon die voor de zachte prijs van €79,95 op de markt zal komen vanaf 7 september. T-Mobile prijst het toestel aan als een smartphone waarmee zelfs gebruikers met een kleine beurs overal verbonden kunnen blijven, het toestel ondersteunt dan ook services zoals MSN en Facebook. Daarnaast maakt het qwerty-toetsenbordje het toestel ideaal voor het sturen van zowel sms- als e-mailberichten.

Hoewel T-Mobile de Vairy Text een smartphone noemt, wordt nergens genoemd op welk systeem het toestel draait en we twijfelen er dan ook sterk aan of het wel een echte smartphone is. Op de foto van het toestel, die hieronder te vinden is, is ook een schermpje te vinden dat erg op het eigen systeem van merken als Alcatel lijkt en als dat het geval is kunnen we de Vairy Text niet echt een smartphone noemen.

De specificaties van de Vairy Text zijn verder in lijn met de prijs, zo heeft het toestel een 2-megapixelcamera, MicroSD-geheugenkaartslot en een mediaspeler. Over 3G wordt niets gezegd in het persbericht, maar gezien de prijs gaan we ervan uit dat dat niet aanwezig is op deze telefoon.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters