T-Mobile Relax-abonnementen gaan op de schop

T-Mobile heeft bekend gemaakt vanaf volgende week nieuwe Relax-abonnementen te gaan verkopen. De abonnementen werken met units die voor alles bruikbaar zijn, waardoor ook per minuut afgerekend gaat worden.

T-Mobile logo

De laatste keer dat de Relax-abonnementen van T-Mobile compleet vernieuwd werden is niet heel lang geleden. Nu heeft de provider besloten de bundels weer te veranderen en dichter naar de oude Flex-abonnementen te laten groeien. Relax-abonnementen bestaan nu, afhankelijk van je bundel, uit een aantal units die je voor bellen, sms, mms of internet kunt gebruiken. Een unit staat gelijk aan 1 belminuut, 1 sms, 1 mms of 1MB dataverkeer. Vanaf 6 december zijn de nieuwe abonnementen te bestellen en dan zullen ook de precieze tarieven bekend worden.

Het concept lijkt mooi, maar heeft wel één vervelend nadeel. Net nu KPN en Vodafone het betalen per minuut deels teruggedraaid hebben, komt T-Mobile met een bundel waar per minuut betaald moet worden. Je zult namelijk per verbruikte unit afgerekend worden.

Naast het veranderen van de Relax-abonnementen heeft T-Mobile ook de prijzen voor haar Web&Walk-bundels verlaagd. Als je echt onbeperkt wilt internetten, nog steeds zonder FUP, kun je de Internet Voordeelbundel naast je abonnement afsluiten. De prijs daarvan hangt af van je abonnement en hoe dat precies zal zijn heeft T-Mobile niet bekend gemaakt. Wel meldde T-Mobile dat je bij een duur abonnement slechts €5 betaalt voor deze bundel. Naast deze prijsverlaging gaat ook de snelheid van de dataverbinding omhoog. Ook daar heeft de provider geen verdere specificaties van gegeven.

Als laatste zal T-Mobile de iPhone-abonnementen breder beschikbaar maken. Waar de abonnementen, die onbeperkt internet met een hogere snelheid inbegrepen hebben, nu nog voor alleen de iPhone bedoeld zijn, zullen ze vanaf aanstaande maandag in combinatie met elke telefoon verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Catjuh -

    Hallo allemaal,

    Het kan allemaal wel heeeel mooi zijn, maar eigelijk zwaar ***, want je opgebouwde beltegoed ben je kwijt.
    Ik mag mijn abonnement verlengen en omdat ik met dit nummer niet veel bel alleen voor mijn werk bereikbaar te zijn… heb ik veel beltegoed…WEG DUS!!!!:(

  2. DerOllie -

    T'lijkt wel weer verdacht op de Flex abbo's die ze er juist net weer uit hebben getrapt! 😐 Daar was/is ook alles uit 1 bundel. Wellicht net niet dat 1 minuut bellen 1 sms/mb internet is…

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters