T-Mobile stelt iPhone-abonnementen open voor andere smartphones

T-Mobile stelt zijn iPhone-abonnementen open voor andere smartphones. Kenmerk van de abonnementen blijft een snelle internetverbinding, die nog een stuk sneller wordt, en een vrijwel onbeperkt gebruik.

T-Mobile iPhone

Vrijwel, want na 1 gigabyte dataverkeer op de mobiel wordt de internetsnelheid tijdelijk verlaagd, totdat de volgende maand aanbreekt en er weer 1 gigabyte aan data op volle snelheid verstookt mag worden.

De snelheid wordt opgetrokken van 2 Mbps naar 7.2 Mbps. Er wordt ook een vijfde abonnement aan het rijtje toegevoegd. Er waren al abonnementen voor 150, 300, 500 en 1000 minuten. Er komt er nu ook eentje voor 200 belminuten bij. De belminuten zijn uitwisselbaar met sms-jes.

T-Mobile is vorig jaar de exclusiviteit voor de verkoop van de iPhone in Nederland kwijtgeraakt. Inmiddels voeren alle andere providers ook de iPhone in hun assortiment. T-Mobile reageerde aanvankelijk door de prijs van het toestel te verhogen, maar heeft er nu voor gekozen om de iPhone-abonnementen te wijzigen en de mogelijkheden uit te breiden.

In de afgelopen tweeënhalf jaar heeft T-Mobile 700.000 iPhones verkocht in Nederland. De provider kreeg hierdoor te maken met een geweldige groei van het dataverbruik. Grote investeringen worden voortdurend gedaan om het nog altijd sterk groeiende mobiele internetgebruik bij te benen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters