T-Mobile stelt iPhone-abonnementen open voor andere smartphones

T-Mobile stelt zijn iPhone-abonnementen open voor andere smartphones. Kenmerk van de abonnementen blijft een snelle internetverbinding, die nog een stuk sneller wordt, en een vrijwel onbeperkt gebruik.

T-Mobile iPhone

Vrijwel, want na 1 gigabyte dataverkeer op de mobiel wordt de internetsnelheid tijdelijk verlaagd, totdat de volgende maand aanbreekt en er weer 1 gigabyte aan data op volle snelheid verstookt mag worden.

De snelheid wordt opgetrokken van 2 Mbps naar 7.2 Mbps. Er wordt ook een vijfde abonnement aan het rijtje toegevoegd. Er waren al abonnementen voor 150, 300, 500 en 1000 minuten. Er komt er nu ook eentje voor 200 belminuten bij. De belminuten zijn uitwisselbaar met sms-jes.

T-Mobile is vorig jaar de exclusiviteit voor de verkoop van de iPhone in Nederland kwijtgeraakt. Inmiddels voeren alle andere providers ook de iPhone in hun assortiment. T-Mobile reageerde aanvankelijk door de prijs van het toestel te verhogen, maar heeft er nu voor gekozen om de iPhone-abonnementen te wijzigen en de mogelijkheden uit te breiden.

In de afgelopen tweeënhalf jaar heeft T-Mobile 700.000 iPhones verkocht in Nederland. De provider kreeg hierdoor te maken met een geweldige groei van het dataverbruik. Grote investeringen worden voortdurend gedaan om het nog altijd sterk groeiende mobiele internetgebruik bij te benen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bartvuijk -

  Als je de snelheid sterk verhoogt naar 7,2 mbps denk ik dat het niet lang vol te houden is dat 90% van de abonnees binnen die 1 GB blijft.

   1. bartvuijk -

    Ja. In de zin dat je niet van internet wordt afgesloten als je die 1GB hebt bereikt. De snelheid wordt alleen vertraagd. Je wordt zeg maar op het karrespoor naast de digitale snelweg gezet.

  1. Dominick -

   Ik denk dat je in de praktijk erg weinig merkt van die snelheidsverhoging, en ik denk ook dat er maar weinig mensen meer gaan internetten omdat het wat sneller gaat. Just my two cents…

 2. ricardo -

  T-mobile zijn dus ook gewoon bedriegers,hebben mensen maanden lang voor de gek gehouden met onbeperkt internet,ze zijn daar bekend om geworden en zijden vaak dat ze daar niet van zouden af wijken en nu dit,en nu gaan ze vodafone en kpn achter na,ze zijn dus geen haar beter,ik zelf denk dat we het besten gewoon geen gebruik meer moeten maken van mobiel internet.

 3. Rens -

  Want? Je hebt tegenwoordig bij het Personal Sim Smart en Personal Sim iPhone niet EXACT dezelfde bundels? En je mag ook geen internetbundel activeren die pas rekening wordt gebracht als je hem aanspreekt (dus meer dan je standaard 1GB gebruikt)? En je mag de iPhone bundel niet bij iedere andere willekeurige smartphone keizen als je daarop staat?

  Wat een onzin kraam je uit, KPN is misschien op het moment nog wel de aantrekkelijkste provider…

 4. Faiz -

  alle providers zijn buiten gewoon honden, en ja wat doen honden? blaffen meer niet toch….ik heb op dit moment knallende ruzie met vodafone!!! en yes yes over het data verbruik.

 5. rick -

  Is inderdaad belachelijk ,een verlaging naar 64 kb is echt veel te laag naar 384 kan ik begrijpen maar 64,eigenlijk houd dit in zoals Bert zeg is het eigenlijk niet meer onbeperkt.Dit is slecht nieuws.

 6. bert -

  Eerst verkoopt t-mobile praatjes dat ze voor zijn voor onbeperkt internet, en nu opeens een snelheid verlaging naar 64 kb,daar kun je echt niets mee ,t-mobile bied dus ook geen onbeperkt meer aan ,je hebt dus niks meer aan een i phone,en maak in ieder gevaal geen gebruik meer van internet op me mobiel.

 7. MjRu -

  Paar kanttekeningen:
  na 1Gb ga je terug naar 64Kbps, een snelheid van niks dus. Kun je net zo goed geen internet hebbem.
  in plaats van 150 belminuten en 150 sms'jes krijg je voor dezelfde prijs nu 150 belminuten of 150 sms'jes. Dat is een prijsverhoging van 100%! Dat is toch schandalig?

 8. steve-vanm -

  Hoezo een voorbeeld, leg dat eens even uit dan? Bedoel je dat je snelheid naar beneden gaat na de 1gb? Want die gaat dan naar beneden naar 64kb, heb ik toch liever dat ik €5 extra betaal zodat ik de rest van de maand ook gewoon kan blijven internetten.

  1. bert -

   Ik begrijp niet hoe deze man dat kan zeggen een voorbeeld,ja als ik een snelheid verlaging krijg naar 1 kb is het ook nog onbeperkt,t-mobile zijn ratten.dit is niet meer onbeperkt!!!!

 9. gast -

  de iPhone abonnementen stonden al langer open voor andere smartphones. ik denk inmiddels al bijna 2 maanden. volgens mij is het enige echte nieuws in dit artikel dat de i-abo's zelf zijn aangepast.

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters