T-Mobile verhoogt haar internet voor de iPhone 3G

T-Mobile heeft in een nieuwe mail laten weten dat het een hogere internetsnelheid zal gaan aanbieden bij de iPhone 3g. T-Mobile zal onbeperkt internet gaan aanbieden met snelheden van 2048/384 Kbps.

De onderstaande mail is vanochtend verstuurd door de telco en hiermee laten ze wat meer informatie over de abonnementen doorschemeren van de Nederlandse iPhone. Zo zal bij al de drie bundels een onbeperkte internetbundel zitten die gebruik maakt van UMTS snelheden op 2048/384 Kbps. Ook bied T-Mobile hotspot gebruik erbij zodat je ook via wifi kunt internetten. Meer informatie zal op 3 juli naar buiten komen.

“11 juli is het zover! Dan zal de iPhone exclusief verkrijgbaar zijn bij T-Mobile. We bieden de iPhone met drie verschillende T-Mobile abonnementen aan. De abonnementen zijn inclusief onbeperkt super snel internet (2048/384 Kbps) in Nederland.

Verder kun je gratis gebruik maken van de 1.400 hotspots in Nederland. Hiermee zorgen we ervoor dat je overal gebruik kunt maken van je iPhone, waar je ook bent. Superhandig om snel even je e-mail te checken, muziek te downloaden bij iTunes of een filmpje te bekijken op YouTube.”

Voor meer informatie over iPhone ga naar de T-Mobile site.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters