T-Mobile verhoogt snelheid 3G-internet

Na KPN en Vodafone verhoogt ook provider T-Mobile gratis de snelheid van haar mobiele internet. De snelheidslimiet voor alle abonnees is verlegd naar 15 megabit per seconde.

Het gaat hier om het ‘gewone’ mobiele internet, en niet het 4G-netwerk. Klanten die nu nog een abonnement hebben met een lagere snelheid, zoals 384 kilobyte per seconde, schakelen uiterlijk eind juli over op de hogere snelheid.

“Onze klanten maken steeds vaker en intensiever gebruik van hun smartphone. Daarom investeren we fors in de volledige modernisering van ons mobiel netwerk”, vertelt Marco Kind, Directeur Consumer bij T-Mobile. “Hierdoor kunnen we vanaf vandaag de snelheid van mobiel internet voor bestaande abonnementsklanten fors verhogen.”

“Vooral bij het bekijken van video’s en luisteren naar streaming muziek, zoals via Deezer, zullen klanten dat gaan merken. Iedereen profiteert, dus ook klanten die nog niet op ons 4G-netwerk zitten.”

Het is onderdeel van de modernisering van T-Mobiles netwerk. Het 3G-netwerk wordt dus flink verbeterd, waardoor klanten ook binnenshuis beter bereik krijgen. Ook bouwt de provider haar 4G-netwerk steeds verder uit en wil het de capaciteit van haar netwerk tijdens voetbalwedstrijden en evenementen verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters