T-Mobile verhoogt snelheid 3G-internet

Na KPN en Vodafone verhoogt ook provider T-Mobile gratis de snelheid van haar mobiele internet. De snelheidslimiet voor alle abonnees is verlegd naar 15 megabit per seconde.

Het gaat hier om het ‘gewone’ mobiele internet, en niet het 4G-netwerk. Klanten die nu nog een abonnement hebben met een lagere snelheid, zoals 384 kilobyte per seconde, schakelen uiterlijk eind juli over op de hogere snelheid.

“Onze klanten maken steeds vaker en intensiever gebruik van hun smartphone. Daarom investeren we fors in de volledige modernisering van ons mobiel netwerk”, vertelt Marco Kind, Directeur Consumer bij T-Mobile. “Hierdoor kunnen we vanaf vandaag de snelheid van mobiel internet voor bestaande abonnementsklanten fors verhogen.”

“Vooral bij het bekijken van video’s en luisteren naar streaming muziek, zoals via Deezer, zullen klanten dat gaan merken. Iedereen profiteert, dus ook klanten die nog niet op ons 4G-netwerk zitten.”

Het is onderdeel van de modernisering van T-Mobiles netwerk. Het 3G-netwerk wordt dus flink verbeterd, waardoor klanten ook binnenshuis beter bereik krijgen. Ook bouwt de provider haar 4G-netwerk steeds verder uit en wil het de capaciteit van haar netwerk tijdens voetbalwedstrijden en evenementen verbeteren.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters