T-Mobile verhoogt snelheid en datalimieten voor laptopabonnementen

T-Mobile verhoogt de snelheid van mobiel internet op de laptop. Vanaf 13 december moet het een stuk sneller gaan. De snelheidsverhoging geldt zowel voor bestaande als nieuwe klanten. Ook de datalimieten worden verhoogd.

T-Mobile logo

De snelheid van de data-abonnementen Laptop Economy, Laptop Business en Laptop Executive worden verdubbeld. De prijzen blijven hetzelfde.

Voor de goedkoopste Economy-variant geldt straks een downloadsnelheid van 3.6 Mbps, Business wordt 7.2 Mbps en Executive wordt 14.4 Mbps. Met ingang van 13 december worden de snelheidsverhogingen automatisch toegepast, bestaande klanten hoeven hier niets voor in te stellen.

De datalimieten worden ook verhoogd, zo heeft T-Mobile aan All About Phones bevestigd. De Economy-variant gaat van 400 naar 500 mb, de Executive-versie van 1Gb naar 2Gb. Voor het Executive-abonnement gold geen datalimiet en dat blijft zo.

Hendrik Kasteel, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: ‘Met deze snelheidsverhogingen kunnen we klanten een nog betere ervaring bieden. Grote bestanden mailen of het downloaden van foto’s en filmpjes van sociale netwerken gaat aanzienlijk sneller. Wij hebben voor iedere gebruiker een passend abonnement en onze klanten betalen altijd een vast bedrag per maand.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters