T-Mobile verhoogt snelheid en datalimieten voor laptopabonnementen

T-Mobile verhoogt de snelheid van mobiel internet op de laptop. Vanaf 13 december moet het een stuk sneller gaan. De snelheidsverhoging geldt zowel voor bestaande als nieuwe klanten. Ook de datalimieten worden verhoogd.

T-Mobile logo

De snelheid van de data-abonnementen Laptop Economy, Laptop Business en Laptop Executive worden verdubbeld. De prijzen blijven hetzelfde.

Voor de goedkoopste Economy-variant geldt straks een downloadsnelheid van 3.6 Mbps, Business wordt 7.2 Mbps en Executive wordt 14.4 Mbps. Met ingang van 13 december worden de snelheidsverhogingen automatisch toegepast, bestaande klanten hoeven hier niets voor in te stellen.

De datalimieten worden ook verhoogd, zo heeft T-Mobile aan All About Phones bevestigd. De Economy-variant gaat van 400 naar 500 mb, de Executive-versie van 1Gb naar 2Gb. Voor het Executive-abonnement gold geen datalimiet en dat blijft zo.

Hendrik Kasteel, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: ‘Met deze snelheidsverhogingen kunnen we klanten een nog betere ervaring bieden. Grote bestanden mailen of het downloaden van foto’s en filmpjes van sociale netwerken gaat aanzienlijk sneller. Wij hebben voor iedere gebruiker een passend abonnement en onze klanten betalen altijd een vast bedrag per maand.’

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters