T-Mobile verlaagt tarieven voor in het buitenland bellen

T-Mobile heeft vandaag bekend gemaakt dat ze vanaf 12 augustus 2007 het tarief voor bellen in en naar het buitenland gaat verlagen. T-Mobile Nederland gaat voor bellen vanuit elk EU-land naar een vast of mobiel nummer € 0,58 per minuut rekenen. Voor het ontvangen van een gesprek in het buitenland (EU) wordt het tarief € 0,29 per minuut.

Onlangs hadden we al bericht dat de providers vanaf september de tarieven voor bellen in het buitenland naar beneden gooien. Echter proberen providers nu haantje de voorste te zijn omdat ze de goedkope tarieven eerder proberen te introduceren dan de concurrenten. Eerder had namelijk Vodafone al aangekondigd dat ze de internet taraieven vanaf 1 juli naar beneden brengt en een nieuwe buitenland bundel daarvoor introduceert.

Het bedrijf heeft voor abonnees twee tariefplannen voor bellen en gebeld worden in het buitenland: T-Mobile Buitenland en WorldClass. De nieuwe tarieven zijn tot 30 procent lager dan de huidige tarieven. Bellen vanuit elk EU-land gaat nu naar een vast of mobiel nummer € 0,58 per minuut kosten. Voor het ontvangen van een gesprek in het buitenland (EU) wordt het tarief € 0,29 per minuut. De nieuwe tarieven gelden automatisch voor alle abonnees die gebruikmaken van T-Mobile Buitenland. Alle andere abonnees, die nu nog bellen met WorldClass, gaan tussen 29 augustus en 29 september 2007 automatisch over op T-Mobile Buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters