T-Mobile verlaagt tarieven voor in het buitenland bellen

T-Mobile heeft vandaag bekend gemaakt dat ze vanaf 12 augustus 2007 het tarief voor bellen in en naar het buitenland gaat verlagen. T-Mobile Nederland gaat voor bellen vanuit elk EU-land naar een vast of mobiel nummer € 0,58 per minuut rekenen. Voor het ontvangen van een gesprek in het buitenland (EU) wordt het tarief € 0,29 per minuut.

Onlangs hadden we al bericht dat de providers vanaf september de tarieven voor bellen in het buitenland naar beneden gooien. Echter proberen providers nu haantje de voorste te zijn omdat ze de goedkope tarieven eerder proberen te introduceren dan de concurrenten. Eerder had namelijk Vodafone al aangekondigd dat ze de internet taraieven vanaf 1 juli naar beneden brengt en een nieuwe buitenland bundel daarvoor introduceert.

Het bedrijf heeft voor abonnees twee tariefplannen voor bellen en gebeld worden in het buitenland: T-Mobile Buitenland en WorldClass. De nieuwe tarieven zijn tot 30 procent lager dan de huidige tarieven. Bellen vanuit elk EU-land gaat nu naar een vast of mobiel nummer € 0,58 per minuut kosten. Voor het ontvangen van een gesprek in het buitenland (EU) wordt het tarief € 0,29 per minuut. De nieuwe tarieven gelden automatisch voor alle abonnees die gebruikmaken van T-Mobile Buitenland. Alle andere abonnees, die nu nog bellen met WorldClass, gaan tussen 29 augustus en 29 september 2007 automatisch over op T-Mobile Buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters