T-Mobile verlaagt tarieven voor in het buitenland bellen

T-Mobile heeft vandaag bekend gemaakt dat ze vanaf 12 augustus 2007 het tarief voor bellen in en naar het buitenland gaat verlagen. T-Mobile Nederland gaat voor bellen vanuit elk EU-land naar een vast of mobiel nummer € 0,58 per minuut rekenen. Voor het ontvangen van een gesprek in het buitenland (EU) wordt het tarief € 0,29 per minuut.

Onlangs hadden we al bericht dat de providers vanaf september de tarieven voor bellen in het buitenland naar beneden gooien. Echter proberen providers nu haantje de voorste te zijn omdat ze de goedkope tarieven eerder proberen te introduceren dan de concurrenten. Eerder had namelijk Vodafone al aangekondigd dat ze de internet taraieven vanaf 1 juli naar beneden brengt en een nieuwe buitenland bundel daarvoor introduceert.

Het bedrijf heeft voor abonnees twee tariefplannen voor bellen en gebeld worden in het buitenland: T-Mobile Buitenland en WorldClass. De nieuwe tarieven zijn tot 30 procent lager dan de huidige tarieven. Bellen vanuit elk EU-land gaat nu naar een vast of mobiel nummer € 0,58 per minuut kosten. Voor het ontvangen van een gesprek in het buitenland (EU) wordt het tarief € 0,29 per minuut. De nieuwe tarieven gelden automatisch voor alle abonnees die gebruikmaken van T-Mobile Buitenland. Alle andere abonnees, die nu nog bellen met WorldClass, gaan tussen 29 augustus en 29 september 2007 automatisch over op T-Mobile Buitenland.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters