T-Mobile verlaagt tarieven voor in het buitenland bellen

T-Mobile heeft vandaag bekend gemaakt dat ze vanaf 12 augustus 2007 het tarief voor bellen in en naar het buitenland gaat verlagen. T-Mobile Nederland gaat voor bellen vanuit elk EU-land naar een vast of mobiel nummer € 0,58 per minuut rekenen. Voor het ontvangen van een gesprek in het buitenland (EU) wordt het tarief € 0,29 per minuut.

Onlangs hadden we al bericht dat de providers vanaf september de tarieven voor bellen in het buitenland naar beneden gooien. Echter proberen providers nu haantje de voorste te zijn omdat ze de goedkope tarieven eerder proberen te introduceren dan de concurrenten. Eerder had namelijk Vodafone al aangekondigd dat ze de internet taraieven vanaf 1 juli naar beneden brengt en een nieuwe buitenland bundel daarvoor introduceert.

Het bedrijf heeft voor abonnees twee tariefplannen voor bellen en gebeld worden in het buitenland: T-Mobile Buitenland en WorldClass. De nieuwe tarieven zijn tot 30 procent lager dan de huidige tarieven. Bellen vanuit elk EU-land gaat nu naar een vast of mobiel nummer € 0,58 per minuut kosten. Voor het ontvangen van een gesprek in het buitenland (EU) wordt het tarief € 0,29 per minuut. De nieuwe tarieven gelden automatisch voor alle abonnees die gebruikmaken van T-Mobile Buitenland. Alle andere abonnees, die nu nog bellen met WorldClass, gaan tussen 29 augustus en 29 september 2007 automatisch over op T-Mobile Buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters