T-Mobile versnelt mobiel internet voor prepaidklanten

T-Mobile vernieuwt zijn prepaidaanbod. Vanaf 6 mei is de snelheid voor mobiel internet bij prepaid vijf keer zo snel als nu. De provider hoopt hiermee meer jongeren aan te spreken.

T-Mobile verhoogt de snelheid van haar 4G-internet

“Met de forse verhoging van de internetsnelheid op het 3G en 4GMAX-netwerk is mobiel internet een nog aantrekkelijkere optie voor onder andere jongere prepaidklanten van T-Mobile”, schrijft de provider in een persbericht. “Het leven van de jongere generatie speelt zich steeds vaker voor een groot deel online af, denk aan Facebook, WhatsApp en Snapchat.”

De snelheid van het internet voor prepaidklanten is daarom verhoogd naar maximaal 15 megabit per seconde. Hiervoor hoeven de T-Mobile klanten niets extra te betalen. T-Mobile lijkt zich ervan bewust te zijn dat sneller mobiel internet ook leidt tot meer datagebruik. “De kosten voor een groot deel van het prepaidaanbod worden op vergelijkbaar niveau gebracht met dat van het Basis Sim Only-abonnement. Deze verbeteringen gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten en gelden uiteraard ook voor prepaid voor de laptop of tablet.”

T-Mobile liet eerder al weten dat de prepaidbundels vanaf 6 mei worden vergroot. 100MB wordt 200MB, 350MB wordt 1GB en 1GB wordt 1,5GB. Heb je geen bundel? Dan betaal je als prepaidklant van T-Mobile voor elke MB 5 cent.

“T-Mobile maakt zijn prepaidabonnementen daarnaast nog aantrekkelijker door nu bij elke opwaardering vanaf 10 euro klanten gratis 200MB, 100 sms’jes en 50 belminuten extra te geven. Deze gratis extra MB’s, sms’jes en minuten zijn 30 dagen geldig”, aldus de provider.

Op deze pagina van T-Mobile kun je alle wijzigingen nog eens bekijken.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters