T-Mobile versnelt mobiel internet voor prepaidklanten

T-Mobile vernieuwt zijn prepaidaanbod. Vanaf 6 mei is de snelheid voor mobiel internet bij prepaid vijf keer zo snel als nu. De provider hoopt hiermee meer jongeren aan te spreken.

T-Mobile verhoogt de snelheid van haar 4G-internet

“Met de forse verhoging van de internetsnelheid op het 3G en 4GMAX-netwerk is mobiel internet een nog aantrekkelijkere optie voor onder andere jongere prepaidklanten van T-Mobile”, schrijft de provider in een persbericht. “Het leven van de jongere generatie speelt zich steeds vaker voor een groot deel online af, denk aan Facebook, WhatsApp en Snapchat.”

De snelheid van het internet voor prepaidklanten is daarom verhoogd naar maximaal 15 megabit per seconde. Hiervoor hoeven de T-Mobile klanten niets extra te betalen. T-Mobile lijkt zich ervan bewust te zijn dat sneller mobiel internet ook leidt tot meer datagebruik. “De kosten voor een groot deel van het prepaidaanbod worden op vergelijkbaar niveau gebracht met dat van het Basis Sim Only-abonnement. Deze verbeteringen gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten en gelden uiteraard ook voor prepaid voor de laptop of tablet.”

T-Mobile liet eerder al weten dat de prepaidbundels vanaf 6 mei worden vergroot. 100MB wordt 200MB, 350MB wordt 1GB en 1GB wordt 1,5GB. Heb je geen bundel? Dan betaal je als prepaidklant van T-Mobile voor elke MB 5 cent.

“T-Mobile maakt zijn prepaidabonnementen daarnaast nog aantrekkelijker door nu bij elke opwaardering vanaf 10 euro klanten gratis 200MB, 100 sms’jes en 50 belminuten extra te geven. Deze gratis extra MB’s, sms’jes en minuten zijn 30 dagen geldig”, aldus de provider.

Op deze pagina van T-Mobile kun je alle wijzigingen nog eens bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters