T-Mobile VS gaat concurrentie aan met Apples App Store

Verschillende bronnen weten te melden dat T-Mobile in de VS van plan is om met een eigen “App Store” de concurrentie aan te gaan met Apple. Het grote verschil tussen de store van iPhone leverancier Apple is dat de applicaties van de telecomaanbieder op alle telefoons beschikbaar zouden moeten zijn.

Deze herfst zou de T-Mobile App Store online moeten zijn, is de verwachting van Moconews, waar dit nieuws als eerste opdook.

Tegenover tech-site Tweakers.net heeft T-Mobile Nederland verklaart dat dit project nog in de beginfase zit. “Bovendien vaart T-Mobile USA altijd een heel eigen koers.”

Het idee van de webshop is gelijk aan de App Store van Apple, ontwikkelaars kunnen zelf programma’s ontwikkelen waarna een deel van inkomsten naar T-Mobile gaan. Wel zou de telecomprovider voor programma’s die veel data-verkeer genereren minder willen afstaan aan de ontwikkelaars.

Op dit moment is het nog niet bekend of T-Mobile in zijn App Store-clone ook iPhone-app’s gaat aanbieden, als dit het geval is dan gaat zij keihard de concurrentie aan met Apple.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters