T-Mobile weet eind 2014 20 steden te voorzien van 4G

Provider T-Mobile heeft bekend gemaakt dat het eind 2014 20 steden heeft gedekt met haar 4G-signaal. De provider rolt langzaam maar zeker de 4G-dekking uit op diens frequenties.

T-Mobile begint met uitrol 4G-netwerk t mobile 4g

De provider laat middels een persbericht weten dat de uitrol van haar 4G-netwerk voorspoedig gaat. Volgens T-Mobile zal eind 2014 tenminste de top 20 stedelijke gebieden in Nederland voorzien zien van 4G-dekking van de provider. Volgens de provider is dit voldoende om 70 tot 80 procent van haar klanten te dekken met 4G. Inmiddels kan ongeveer de helft van alle T-Mobile klanten gebruik maken

In totaal gaat T-Mobile 200 antennelocaties moderniseren om zo klaar te zijn voor toekomstige technieken en haar 4G-netwerk verder uit te rollen. De provider verwacht in de loop van 2015 volledige dekking in Nederland te bereiken. Daarnaast is de provider ook druk bezig om haar 3G-netwerk te voorzien van een flinke update. Zo zou het bereik binnenshuis sterk verbeterd moeten worden dankzij deze update. Ook gaat de provider op drukke locaties, zoals bijvoorbeeld voetbalstadions, de capaciteit flink verhogen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters