'T-Mobile wil 5 euro gaan rekenen voor onbeperkt mobiel internet'

Operator T-Mobile zou van plan zijn om vanaf eind deze maand 4,95 per maand te gaan rekenen voor onbeperkt mobiel internet. De provider zal nog wel de internetsnelheid verlagen als men over zijn datalimiet gaat, ondanks de extra kosten die T-Mobile in rekening brengt.

T-Mobile mobiel internet

Verschillende consumenten melden aan Tweakers dat de klantenservice van T-Mobile heeft gezegd dat klanten binnenkort voor onbeperkt internet moeten gaan betalen. De provider lijkt van plan om 4,95 euro te gaan rekenen voor onbeperkt mobiel internet. De provider adverteert nu nog met dezelfde propositie bij bijna alle abonnementen voor 0 euro. Dit lijkt te gaan veranderen, al lijkt T-mobile in een statement aan Tweakers nog niet zeker te zijn van de wijzigingen.

Volgens de woordvoerder van de provider zal er deze maand geen wijziging gaan plaatsvinden in diens proposities. Maar aan Nu.nl weet dezelfde woordvoerder wel te melden dat het bedrijf momenteel onderzoekt of zo’n prijswijziging doorgevoerd kan worden. Desondanks meldt de provider dat er op korte termijn niets zal veranderen.

Opmerkelijk genoeg adverteert de provider tot de dag van vandaag nog met gratis onbeperkt internet. Als de consument over zijn limiet heen gaat, hoeft hij momenteel niets extra te betalen, maar wordt de snelheid teruggebracht naar 64kbps. Voor dezelfde regeling zal naar verluidt dus voortaan 4,95 per maand betaald moeten gaan worden bij de provider. Hiermee is T-mobile de laatste provider die ertoe overgaat om geen onbeperkt internet meer aan te bieden bij een abonnement.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters