Tablet HTC zou in maart uitkomen

Bijna alle grote, en ook veel kleine elektronicafabrikanten hebben inmiddels wel een of meerdere tablets uitgebracht of in ieder geval aangekondigd. Behalve HTC. Dat gaat veranderen, weet een Chinese krant te melden. In maart komt de eerste tablet van HTC.

HTC tablet

Bloggers speuren voortdurend het internet af om er achter te komen of HTC plannen heeft op tabletgebied. En Engadget lijkt het te hebben gevonden in een Chinese krant. De Economic Daily heeft gemeld, in een flink artikel, dat HTC binnenkort met een 7-inch Android 2.3 tablet gaat komen, dat laat in het eerste kwartaal – lees: maart – wordt uitgebracht.

De tablet zou zijn voorzien van een geheel nieuwe versie van HTC Sense, de user interface die velen weet te bekoren. De krant meldt dat HTC waarschijnllijk niet wil wachten tot Android Honeycomb geschikt is gemaakt voor de Sense user interface. Om niet achter te raken op de Motorola Xoom en andere Honeycomb-tablets, zou er een versie voor Gingerbread snel worden uitgebracht.

Of dit de veelbesproken ‘Flyer’-tablet is, die her en der al in inventarissystemen van winkels is opgedoken, wordt in het Chinese artikel niet vermeld. Maar wellicht laat HTC de ge├»nteresseerden niet al te lang op officieel nieuws wachten, want het Mobile Workd Congress volgende week wordt ook door deze fabrikant bezocht met nieuwe spullen.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

10.5-inch iPad Pro

Apple iPad Pro met dunne schermranden onthuld: alles wat je moet weten lees verder

iPad Pro

Dunnere schermranden: renders nieuwe 10.5-inch en 12.9-inch iPad Pro lees verder

Apple iPad Mini

Apple stopt met verkoop en ontwikkeling van iPad Mini lees verder

iPads

‘10.5-inch iPad Pro met dunne schermranden komt in juni’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters