Tablet HTC zou in maart uitkomen

Bijna alle grote, en ook veel kleine elektronicafabrikanten hebben inmiddels wel een of meerdere tablets uitgebracht of in ieder geval aangekondigd. Behalve HTC. Dat gaat veranderen, weet een Chinese krant te melden. In maart komt de eerste tablet van HTC.

HTC tablet

Bloggers speuren voortdurend het internet af om er achter te komen of HTC plannen heeft op tabletgebied. En Engadget lijkt het te hebben gevonden in een Chinese krant. De Economic Daily heeft gemeld, in een flink artikel, dat HTC binnenkort met een 7-inch Android 2.3 tablet gaat komen, dat laat in het eerste kwartaal – lees: maart – wordt uitgebracht.

De tablet zou zijn voorzien van een geheel nieuwe versie van HTC Sense, de user interface die velen weet te bekoren. De krant meldt dat HTC waarschijnllijk niet wil wachten tot Android Honeycomb geschikt is gemaakt voor de Sense user interface. Om niet achter te raken op de Motorola Xoom en andere Honeycomb-tablets, zou er een versie voor Gingerbread snel worden uitgebracht.

Of dit de veelbesproken ‘Flyer’-tablet is, die her en der al in inventarissystemen van winkels is opgedoken, wordt in het Chinese artikel niet vermeld. Maar wellicht laat HTC de ge├»nteresseerden niet al te lang op officieel nieuws wachten, want het Mobile Workd Congress volgende week wordt ook door deze fabrikant bezocht met nieuwe spullen.

Bron: Engadget

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters