Tablet van MSI projecteert virtueel toetsenbord

Een nieuwe tablet van MSI is opgedoken, met een unieke eigenschap: een ingebouwde projector. Onduidelijk is nog of de tablet ook daadwerkelijk de verkoop in zal gaan.

msi tablet projector

De projector is aan de bovenkant van het apparaat geplaatst en is draaibaar, zodat de beelden die op de tablet worden getoond, op een muur of ander wit oppervlak kunnen worden geprojecteerd.

De tablet heeft voorts een nogal standaard 10 inch scherm, en schijnt te lopen op Windows 7 en een Intel processor. Maar MSI zou ook nog een variant van deze tablet willen maken met een ARM-processor en Android als besturingssysteem.

MSI heeft tot dusver alleen een prototype van het nogal lompe apparaat. Het is onduidelijk welke markt de fabrikant met deze tablet denkt te gaan bedienen. Het zou om thuisgebruikers kunnen gaan, die hiermee films op de muur kunnen projecteren, of zakelijke gebruikers, die powerpoint-achtige presentaties aan klanten kunnen laten zien.

De projector is overigens voorzien van nog een interessante functie: een toetsenbord. De projector kan een virtueel toetsenbord op de tafel waar hij op staat laten zien, waarmee je het apparaat kunt bedienen.

Of en wanneer deze naamloze tablet überhaupt uitkokmt, is nog niet zeker. Evenals de prijs.

Bron: electronista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. bartvuijk -

    Nieuw is misschien wel dat geprojecteerde toetsenbord. Projectie zelf niet, ik kan me herinneren dat er zelfs ooit een smartphone mee werd uitgerust. Ben de naam ff kwijt. 😉

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters