TAG Heuer komt met Lamborghini-editie Meridiist

TAG Heuer heeft een speciale editie van zijn telefoon, de Meridiist, aangekondigd. Het gaat hier om een Lamborghini-editie van het toestel, beplakt met een aantal logo’s en voorzien van wat speciale content.

TAG Heuer Meridiist Lamborghini

TAG Heuer, een Zwitsers merk dat vooral bekend staat om zijn peperdure horloges, is sinds kort ook actief in de markt voor telefoons. Het bedrijf brengt toestellen uit in hetzelfde segment als Vertu en heeft eigenlijk maar één model, de Meridiist. De Zwitserse producent heeft hiervan een nieuwe versie aangekondigd, de TAG Heuer Meridiist Automobili Lamborghini. Dit toestel is in de kern een gewone Meridiist, maar is geladen met wat Lamborghini-logo’s en content. Ook het design is iets veranderd. De telefoon heeft wel wat weg van een echte Lamborghini en past dan ook perfect bij het premium automerk.

De Meridiist Automobili Lamborghini heeft een aantal speciale designelementen, zoals een stalen bevestigtoets in de vorm van het Lamborghini-logo. Daarnaast is het 1,9 inch beeldscherm belegd met 60,5 karaat saffier, iets wat we ook kennen van veel horloges en de Motorola Aura. Deze edelsteen is erg hard en het zal dan ook een hele klus zijn om krassen in het scherm van de telefoon te krijgen. Verdere specificaties van de Meridiist omvatten een 2-megapixelcamera, Bluetooth-ondersteuning en een standby-tijd van 28 dagen. Het toestel zal in een gelimiteerde oplage van 1963 stuks verkocht gaan worden en moet nog deze maand op de markt komen via TAG Heuer- en Lamborghini-retailers.

TAG Heuer Meridiist Lamborghini

 

TAG Heuer Meridiist Lamborghini

 

Bron: Engadget

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters