Tanken met je mobiel

Na de zomer is het mogelijk om met je mobiel te betalen voor het tanken van je auto. Dit kan gedaan worden via de MyOrder-app: je hebt dan dus geen pinpas meer nodig.

Aankomende zomer gaat het project van start bij tankstation Tamoil. De topman van MyOrder, Michael Dooijes, belooft dat het project begin volgend jaar landelijke dekking heeft.

MyOrderMyOrder-app

Gebruikers van de MyOrder-app hoeven niet meer achteraf te betalen voor hun tankbeurt, maar vooraf. Voordat de auto wordt volgetankt, moet er eerst betaald worden. Via de app geef je aan bij welke tankstation je wil tanken, het bedrag, pompnummer, de gewenste betaalrekening en het soort brandstof. Je hoeft dus niet meer de auto uit om te tanken. Als er te veel geld gereserveerd is voor het tanken dan wordt dat weer teruggestort op je betaalrekening.

Bestellen met je mobiel

Met deze app kon je al je ontbijt en lunch vooraf bestellen bij tankstations, je hoefde niet meer in de rij te staan om te bestellen bij de kassa. Het enige wat je hoefde te doen is de bestelling ophalen. De applicatie beidt ook nog andere mogelijkheden aan, zo kan er ook betaald worden voor het parkeren, wasstraat, eten bestellen, tickets bestellen en nog meer diensten.

Niet de enige speler in de marktMyOrder

De MyOrder-app is niet de enige speler in de markt van mobiel betalen voor het tanken. Exxon Mobil in Amerika met de Speedpas+-app, Shell in Engeland met Fill Up & Go bieden ook deze mogelijkheden aan voor autobestuurders.

MyPoints-app

Naast het mobiel betalen kan er ook gespaard worden met je mobiele telefoon, met de MyPoints-app. Al je spaarpunten worden opgeslagen op je mobiel, je hebt dus geen verschillende spaarkaarten meer nodig, alleen maar je mobiel. De winkel verzendt via Bluetooth je spaarpunten naar je mobiel. Met deze manier van sparen hou je overzichtelijk in de gaten hoeveel punten je al gespaard hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters