Tarieven KPN Flexibel Sim Only gaan omhoog

KPN heeft onlangs de tarieven voor de Flexibel Sim Only-abonnementen verhoogd. Het betreft hier weliswaar het bellen buiten de bundel, toch is de verhoging voor KPN klanten niet erg prettig.

KPN simkaartKPN is lekker bezig met het verhogen van zijn tarieven; nadat het bedrijf heeft besloten weer aansluitkosten te gaan rekenen, gaan nu ook de tarieven van Sim Only’s omhoog. Het betreft hier de Flexibel Sim Only’s van KPN en dan niet zozeer het aantal minuten dat je krijgt, maar de kosten van bellen buiten de bundel. Daarnaast is de manier van afrekenen veranderd zodat je als gebruiker eerder door je bundel heen zal zijn en verder heeft KPN de houdbaarheidstermijn van het beltegoed ingekort.

Het bellen buiten de bundel met een KPN Flexibel Sim Only kostte eerst nog vijfentwintig cent per minuut, nu is dat verhoogd tot dertig cent. De betalingswijze van de abonnementen is zo veranderd dat klanten gemiddeld 30% eerder door hun minuten heen zullen zijn. Men betaalt nu niet meer de eerste minuut helemaal en daarna per seconde, maar altijd per minuut. Als laatste maatregel heeft KPN nog de houdbaarheid van je belminuuten met een maand verkort. Je kan je minuten nu nog slechts één maand behouden, iets wat eerst twee maanden was.

Bron: Telecompaper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters