Tarieven KPN Flexibel Sim Only gaan omhoog

KPN heeft onlangs de tarieven voor de Flexibel Sim Only-abonnementen verhoogd. Het betreft hier weliswaar het bellen buiten de bundel, toch is de verhoging voor KPN klanten niet erg prettig.

KPN simkaartKPN is lekker bezig met het verhogen van zijn tarieven; nadat het bedrijf heeft besloten weer aansluitkosten te gaan rekenen, gaan nu ook de tarieven van Sim Only’s omhoog. Het betreft hier de Flexibel Sim Only’s van KPN en dan niet zozeer het aantal minuten dat je krijgt, maar de kosten van bellen buiten de bundel. Daarnaast is de manier van afrekenen veranderd zodat je als gebruiker eerder door je bundel heen zal zijn en verder heeft KPN de houdbaarheidstermijn van het beltegoed ingekort.

Het bellen buiten de bundel met een KPN Flexibel Sim Only kostte eerst nog vijfentwintig cent per minuut, nu is dat verhoogd tot dertig cent. De betalingswijze van de abonnementen is zo veranderd dat klanten gemiddeld 30% eerder door hun minuten heen zullen zijn. Men betaalt nu niet meer de eerste minuut helemaal en daarna per seconde, maar altijd per minuut. Als laatste maatregel heeft KPN nog de houdbaarheid van je belminuuten met een maand verkort. Je kan je minuten nu nog slechts één maand behouden, iets wat eerst twee maanden was.

Bron: Telecompaper

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters