Tarieven KPN Flexibel Sim Only gaan omhoog

KPN heeft onlangs de tarieven voor de Flexibel Sim Only-abonnementen verhoogd. Het betreft hier weliswaar het bellen buiten de bundel, toch is de verhoging voor KPN klanten niet erg prettig.

KPN simkaartKPN is lekker bezig met het verhogen van zijn tarieven; nadat het bedrijf heeft besloten weer aansluitkosten te gaan rekenen, gaan nu ook de tarieven van Sim Only’s omhoog. Het betreft hier de Flexibel Sim Only’s van KPN en dan niet zozeer het aantal minuten dat je krijgt, maar de kosten van bellen buiten de bundel. Daarnaast is de manier van afrekenen veranderd zodat je als gebruiker eerder door je bundel heen zal zijn en verder heeft KPN de houdbaarheidstermijn van het beltegoed ingekort.

Het bellen buiten de bundel met een KPN Flexibel Sim Only kostte eerst nog vijfentwintig cent per minuut, nu is dat verhoogd tot dertig cent. De betalingswijze van de abonnementen is zo veranderd dat klanten gemiddeld 30% eerder door hun minuten heen zullen zijn. Men betaalt nu niet meer de eerste minuut helemaal en daarna per seconde, maar altijd per minuut. Als laatste maatregel heeft KPN nog de houdbaarheid van je belminuuten met een maand verkort. Je kan je minuten nu nog slechts één maand behouden, iets wat eerst twee maanden was.

Bron: Telecompaper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters