Team The Phone House holt 25.000 euro bij elkaar voor Kika

The Phone House heeft met een hardloopteam 25.000 euro opgehaald voor Kika bij de jaarlijkse Run for Kika-sponsorloop. Dit geld zal gebruikt worden voor onderzoek tegen kinderkanker.

Afgelopen zondag vond de sponsorloop traditiegetrouw plaats. De loop, die dit jaar voor de 8e keer gehouden werd, vond plaats op Recreatiegebied Spaarnwoude bij Haarlem.

The Phone House deed mee met een team van zo’n vijftig lopers, bestaande uit medewerkers, sponsoren en relaties van de winkelketen. Allemaal liepen zij zich in het zweet om een zo groot mogelijk geldbedrag op te halen voor Kika, een non-profit-organisatie die zich inzet in de strijd tegen kinderkanker.

“Dat The Phone House zich buiten de reeds georganiseerde acties op de winkelvloer om nu ook fysiek inspant voor onze organisatie is natuurlijk fantastisch,” aldus Rien Schimmel, verantwoordelijk voor sponsoring en projecten binnen Kika. “Uit het feit dat ze naast hun eigen medewerkers ook nog verschillende sponsoren en relaties weten te enthousiasmeren om aan de run mee te doen blijkt dat ze ons oprecht een warm hart toedragen. Het mooie is dat steun aan Kika zo niet alleen maar een directie of geldelijke kwestie is maar dat The Phone House op deze wijze ook daadwerkelijk bijdraagt aan een stukje bewustwording. Wij zijn ze uiteraard erg dankbaar dat ze op deze manier meehelpen om KIKA onder de aandacht te brengen,” vertelt Schimmel.

TPH Kika run 2011

 

TPH Kika run 2011

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters