Team The Phone House holt 25.000 euro bij elkaar voor Kika

The Phone House heeft met een hardloopteam 25.000 euro opgehaald voor Kika bij de jaarlijkse Run for Kika-sponsorloop. Dit geld zal gebruikt worden voor onderzoek tegen kinderkanker.

Afgelopen zondag vond de sponsorloop traditiegetrouw plaats. De loop, die dit jaar voor de 8e keer gehouden werd, vond plaats op Recreatiegebied Spaarnwoude bij Haarlem.

The Phone House deed mee met een team van zo’n vijftig lopers, bestaande uit medewerkers, sponsoren en relaties van de winkelketen. Allemaal liepen zij zich in het zweet om een zo groot mogelijk geldbedrag op te halen voor Kika, een non-profit-organisatie die zich inzet in de strijd tegen kinderkanker.

“Dat The Phone House zich buiten de reeds georganiseerde acties op de winkelvloer om nu ook fysiek inspant voor onze organisatie is natuurlijk fantastisch,” aldus Rien Schimmel, verantwoordelijk voor sponsoring en projecten binnen Kika. “Uit het feit dat ze naast hun eigen medewerkers ook nog verschillende sponsoren en relaties weten te enthousiasmeren om aan de run mee te doen blijkt dat ze ons oprecht een warm hart toedragen. Het mooie is dat steun aan Kika zo niet alleen maar een directie of geldelijke kwestie is maar dat The Phone House op deze wijze ook daadwerkelijk bijdraagt aan een stukje bewustwording. Wij zijn ze uiteraard erg dankbaar dat ze op deze manier meehelpen om KIKA onder de aandacht te brengen,” vertelt Schimmel.

TPH Kika run 2011

 

TPH Kika run 2011

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via