Razor teaset nieuwe smartphone

Begin dit jaar verraste de smartphonemaker Nextbit de wereld met de aankondiging dat het bedrijf zich had gevoegd bij Razor, welke gespecialiseerd is in computer hardware voor gamers. Uiteraard was de vraag op iedereens lippen of we dan ook een Razor smartphone mochten verwachten. Dat bleek inderdaad het geval en de kersverse smartphonemaker begint nu zelfs te teasen met de onthullingsdatum.

Razor komt met grootste onthulling ooit

De teaser werd gepost op het officiële Twitter account van Razor. Omdat het een teaser is, wordt er uiteraard niet veel vrijgegeven. Maar het is wel heel duidelijk dat Razor met de grootste onthulling ooit komt op 1 november. De titel van de tweet is “WATCH for our biggest unveiling…” met daaronder een foto van een man, welke bezig is met een  apparaat. Uiteraard verwacht iedereen dat dit de Razor smartphone is. Onderaan de foto is de tekst “Watch, coming soon, nov 1” zichtbaar.

teaser Razor smartphone onthulling

Groot enth0usiasme voor Razor smartphone

Het bericht wordt op Twitter met groot enthousiasme ontvangen, ondanks het feit dat je door de vele schaduwen eigenlijk niets kunt zien. Dat maakt Razor fans echter helemaal niet uit en één gebruiker post vol passie dat hij het zeker zal kopen om zich daarna pas af te vragen wat het eigenlijk is. Razor beloont de comment met een goedkeurende emoji en de titel die-hard fan.

Onthulling 1 november van smartphone of…?

Op 1 november is het dus zover en zullen we eindelijk weten wat Razor aan het bekokstoven is geweest. Als het een smartphone is, zal hij in ieder geval een grote focus hebben op gamen. Anders zou het tenslotte geen Razor-waardig product zijn. Uiteraard zou Razor ook met iets heel anders kunnen komen. Wie weet hebben ze wel een draagbare gameconsole gemaakt.

Via: @Razor

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters