‘Teaser voor OnePlus 5 duikt op’

OnePlus is inmiddels uitgegroeid tot één van de wat bekendere Chinese merken in de smartphone wereld. Het bedrijf werd vooral populair door de goede prijs/kwaliteit verhouding van de toestellen. Toestellen die vooral veel lof ontvingen waren de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. Over een paar maanden is het een jaar geleden dat de OnePlus 3 uitkwam en wordt het dus tijd voor een waardige opvolger: de OnePlus 5. OnePlus zelf lijkt dit ook te vinden  en zou een teaser hebben uitgebracht, waarin wordt gehint naar het volgende toestel.

OnePlus teaserTeaser toont robuuste elegantie OnePlus 5

De teaser werd gelekt via het bekende Twitter account van Evan Blass en bestaat uit een beeld met een donkere achtergrond en interessante texturen. Het beeld doet denken aan robuuste rotsen onder vurige lava. OnePlus zou hier eventueel mee willen aangeven dat het toestel krachtig en stevig zal zijn, terwijl het nog steeds elegant en vurig is. Over het de foto heen zijn de woorden “never settle” geplakt, de slogan van OnePlus. Ook David Ruddock van Android Police kwam met zijn eigen teaser. Via zijn Twitter account liet hij weten dat OnePlus binnenkort een duistere aankondiging zou kunnen doen en dat deze zelfs “midnight black” zou kunnen zijn. Als antwoord daarop tweette OnePlus medeoprichter Carl Pei een gif bestand met huilende wolven onder de maan.

OnePlus 4 wordt overgeslagen

Naast de teasers zijn er natuurlijk ook volop geruchten over het nieuwe OnePlus toestel. Zo zou de telefoon komen met een behoorlijke batterij met een capaciteit van 4000mAh. Andere berichten geven aan dat een RAM capaciteit van 8GB niet vreemd zou zijn voor het bedrijf. Ook een keramische behuizing zou volgens sommigen verwacht kunnen worden. Volgens andere geruchten zou het nieuwe OnePlus toestel niet eens de OnePlus 4 worden. In China wordt het getal 4 gezien als een ongeluksgetal, omdat het in het Chinees hetzelfde klinkt als de woorden dood en ziekte. OnePlus zou daarom de OnePlus 4 overslaan en meteen de OnePlus 5 uitbrengen.

Nieuw toestel of nieuwe kleur?

Dat er binnenkort iets nieuws van OnePlus verwacht kan worden lijkt zeker te zijn. Wat dat precies zal zijn is op het moment nog giswerk. Van een nieuw toestel tot een midnight black uitvoering van een oud model. Afgaande op de teasers is alles op het moment nog mogelijk.

Bron: Evan Blass, David Ruddock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
LG V30

Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

iPhone vergrendelscherm

Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters