‘Teaser voor OnePlus 5 duikt op’

OnePlus is inmiddels uitgegroeid tot één van de wat bekendere Chinese merken in de smartphone wereld. Het bedrijf werd vooral populair door de goede prijs/kwaliteit verhouding van de toestellen. Toestellen die vooral veel lof ontvingen waren de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. Over een paar maanden is het een jaar geleden dat de OnePlus 3 uitkwam en wordt het dus tijd voor een waardige opvolger: de OnePlus 5. OnePlus zelf lijkt dit ook te vinden  en zou een teaser hebben uitgebracht, waarin wordt gehint naar het volgende toestel.

OnePlus teaserTeaser toont robuuste elegantie OnePlus 5

De teaser werd gelekt via het bekende Twitter account van Evan Blass en bestaat uit een beeld met een donkere achtergrond en interessante texturen. Het beeld doet denken aan robuuste rotsen onder vurige lava. OnePlus zou hier eventueel mee willen aangeven dat het toestel krachtig en stevig zal zijn, terwijl het nog steeds elegant en vurig is. Over het de foto heen zijn de woorden “never settle” geplakt, de slogan van OnePlus. Ook David Ruddock van Android Police kwam met zijn eigen teaser. Via zijn Twitter account liet hij weten dat OnePlus binnenkort een duistere aankondiging zou kunnen doen en dat deze zelfs “midnight black” zou kunnen zijn. Als antwoord daarop tweette OnePlus medeoprichter Carl Pei een gif bestand met huilende wolven onder de maan.

OnePlus 4 wordt overgeslagen

Naast de teasers zijn er natuurlijk ook volop geruchten over het nieuwe OnePlus toestel. Zo zou de telefoon komen met een behoorlijke batterij met een capaciteit van 4000mAh. Andere berichten geven aan dat een RAM capaciteit van 8GB niet vreemd zou zijn voor het bedrijf. Ook een keramische behuizing zou volgens sommigen verwacht kunnen worden. Volgens andere geruchten zou het nieuwe OnePlus toestel niet eens de OnePlus 4 worden. In China wordt het getal 4 gezien als een ongeluksgetal, omdat het in het Chinees hetzelfde klinkt als de woorden dood en ziekte. OnePlus zou daarom de OnePlus 4 overslaan en meteen de OnePlus 5 uitbrengen.

Nieuw toestel of nieuwe kleur?

Dat er binnenkort iets nieuws van OnePlus verwacht kan worden lijkt zeker te zijn. Wat dat precies zal zijn is op het moment nog giswerk. Van een nieuw toestel tot een midnight black uitvoering van een oud model. Afgaande op de teasers is alles op het moment nog mogelijk.

Bron: Evan Blass, David Ruddock

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters