Reclame Apple toont portretfunctie iPhone 7 Plus

Apple heeft een reclame over een nieuwe functie gepubliceerd. In de video wordt de nadruk op de iPhone 7 Plus gelegd. Deze telefoon kan mogelijk binnenkort portretfoto’s schieten.

Portretfunctie iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is tot nu toe de enige iPhone met een dubbele camera. De dubbele camera schiet met de nieuwe functie scherptedieptefoto’s. Met deze functie vervaag je de achtergrond en stel je de voorgrond scherp. “Met de portretfunctie op de iPhone 7 Plus, focus je op waar je van houdt. Al het andere laat je achter,” aldus Apple.

Reclame

De video speelt zich af in een Aziatische stad. Een vrouw ontmoet een man en zij maken samen foto’s rond de stad. Op de foto’s die gemaakt worden is te zien dat de camera op de geportretteerde focust en de achtergrond vervaagd. Door de functie zien de foto’s er professioneler uit.

Specificaties van de camera

De iPhone 7 Plus heeft op de achterkant een dubbele 12-megapixelcamera. Het is geen nieuw camerasysteem. De groothoeklens zit ook op de iPhone 7. Alleen heeft de iPhone 7 Plus ook een 12-megapixel telelens. Hiermee kan je optisch inzoomen. Met de camera kan je scherpe close-ups en video’s maken. Er is ook een digitale zoom, waarmee je foto’s tot tien keer kan inzoomen. Video’s kan je maximaal zes keer inzoomen.

iPhone 7 Plus

iPhone 8

Naar verwachting krijgt de iPhone 8 ook een dubbele camera. De portretfunctie zit dus waarschijnlijk ook op de iPhone 8 wanneer hij gelanceerd wordt. Vraag jij je af hoe de iPhone 8 eruit komt te zien en welke functies het krijgt? Bekijk hier een schets van een onbekende bron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

iPhone X Jony Ive

Jony Ive terug aan het roer van Apple’s ontwerpstudio lees verder

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters