Reclame Apple toont portretfunctie iPhone 7 Plus

Apple heeft een reclame over een nieuwe functie gepubliceerd. In de video wordt de nadruk op de iPhone 7 Plus gelegd. Deze telefoon kan mogelijk binnenkort portretfoto’s schieten.

Portretfunctie iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is tot nu toe de enige iPhone met een dubbele camera. De dubbele camera schiet met de nieuwe functie scherptedieptefoto’s. Met deze functie vervaag je de achtergrond en stel je de voorgrond scherp. “Met de portretfunctie op de iPhone 7 Plus, focus je op waar je van houdt. Al het andere laat je achter,” aldus Apple.

Reclame

De video speelt zich af in een Aziatische stad. Een vrouw ontmoet een man en zij maken samen foto’s rond de stad. Op de foto’s die gemaakt worden is te zien dat de camera op de geportretteerde focust en de achtergrond vervaagd. Door de functie zien de foto’s er professioneler uit.

Specificaties van de camera

De iPhone 7 Plus heeft op de achterkant een dubbele 12-megapixelcamera. Het is geen nieuw camerasysteem. De groothoeklens zit ook op de iPhone 7. Alleen heeft de iPhone 7 Plus ook een 12-megapixel telelens. Hiermee kan je optisch inzoomen. Met de camera kan je scherpe close-ups en video’s maken. Er is ook een digitale zoom, waarmee je foto’s tot tien keer kan inzoomen. Video’s kan je maximaal zes keer inzoomen.

iPhone 7 Plus

iPhone 8

Naar verwachting krijgt de iPhone 8 ook een dubbele camera. De portretfunctie zit dus waarschijnlijk ook op de iPhone 8 wanneer hij gelanceerd wordt. Vraag jij je af hoe de iPhone 8 eruit komt te zien en welke functies het krijgt? Bekijk hier een schets van een onbekende bron.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters