Telco komt met speciaal abonnement voor kinderen zodat ze altijd bereikbaar zijn

Youfone heeft speciaal voor kinderen tussen de 9 en 13 de Youfone4kids ontwikkeld, hiermee kunnen kinderen ook als hun beltegoed op is nog altijd een van de vijf noodtelefoonnummers bellen.

Youfone 4 kidsWelke ouder kent het probleem niet: zoon of dochter heeft een eigen mobiele telefoon zodat hij of zij altijd in het geval van nood iemand kan bellen, maar het beltegoed is dan altijd net op zodat het kind niemand kan bereiken. Youfone heeft een manier ontwikkeld waarmee ouders niet meer aan een duur abonnement vast komen te zitten en toch zeker weten dat hun kind altijd iemand kan bereiken in het geval van nood, namelijk Youfone4kids. Het kind krijgt tien, twintig of dertig euro beltegoed per maand, dat de kinderen dan zelf op kunnen maken, maar als het op is kan het kind altijd nog met de vijf vooraf vastgestelde nummers bellen. Hierdoor kan het kind in het geval van nood altijd bellen met een van de vijf noodnummers.

Youfone lost hiermee een groot probleem op van veel ouders, ze kunnen er namelijk op toezien hoeveel geld hun kind uitgeeft aan belkosten en tegelijkertijd weten ze zeker dat de kinderen altijd iemand kunnen bereiken in het geval van nood.

Bron: Youfone

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters